Iako je prvi val popuštanja mjera krenuo jučer, građanima se i dalje savjetuje ostanak kod kuće, a sve s ciljem suzbijanja pandemije koronavirusa. Kako bi to vrijeme građani proveli što kvalitetnije i sadržajnije, iz Turističke zajednice grada Orahovice odlučili su organizirati Natječaj za izbor najuređenije okućnice 2020. godine, pod nazivom "Ostankom doma uljepšavamo planetu i svoj životni prostor". Riječ je o natječaju čiji je cilj motiviranje građana za provođenjem vremena na svježem zraku, ali u sigurnosti svoga doma, te povećanje kvalitete životnog prostora i sveopćeg ugođaja našega grada, rekla je voditeljica ureda Turističke zajednice grada Orahovice, Lana Jurkin.

Izbor za najuređeniju okućnicu provodit će se u kategoriji privatnih posjeda, a kriteriji koji će uzimati u obzir prilikom ocjenjivanja su: kreativnost i originalnost, izbor, zastupljenost i sklad bilja, opremljenost, opći dojam, te utjecaj na cjelokupni izgled destinacije/ulice.

Natječaj je otvoren do 01. lipnja 2020. godine, a prijave se dostavljaju u gradsku upravu u ured Turističke zajednice grada Orahovice, poštanskim putem na adresu: Turistička zajednica grada Orahovice, Franje Gavrančića 6, 33515 Orahovica, odnosno putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U natječaju mogu sudjelovati svi građani s područja Grada, a u prijavi je potrebno navesti ime i prezime vlasnika, broj telefona i adresu objekta, te priložiti najmanje 5, a najviše 8 fotografija okućnice.

Za vlasnike najuređenijih okućnica osigurane su i vrijedne nagrade, poklon bonovi od 1000 kn za prvo, 500 kn za drugo i 250 kn za treće mjesto. O rezultatima natječaja građani će biti informirani putem internet stranice gradske Turističke zajednice, grada Orahovice i Radio Orahovice.

KORONAVIRUS

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 55 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 284

Jučer 142

Ovaj tjedan 284

Ovaj mjesec 4991

Ukupno 2185350