U holu Osnovne škole "Ivane Brlić - Mažuranić" u Orahovici jučer je održana tradicionalna božićna priredba, kojom su učenici razveselili svoje roditelje, učitelje i sve nazočne goste ali ujedno i označili završetak prvog školskog polugodišta. U bogatom i zanimljivom programu orahovački osnovnoškolci su kroz prigodne božićne pjesme, ples, recitaciju ali i glumu, dočarali radost Božića, te pokazali da su mali znaci pažnje , povezanost, ljubav i zajedništvo, najljepši i najvažniji pokloni koje možemo darovati svojim bližnjima.

Na početku programa nazočnima se obratila ravnateljica škole, Maja Škraba, koja je poručila kako je svim ljudima, a posebno bližnjima, potrebno širiti radost tijekom cijele godine, a ne samo u ovo sveto vrijeme, te je svim učenicima, njihovim roditeljima i zaposlenicima škole poželjela sve najbolje povodom nadolazećeg Božića.

Potom se obratila i orahovačka gradonačelnica, Ana-Marija Petin, koja je rekla da su joj druženja s djecom jedna od najdražih dužnosti koje ima kao gradonačelnica. Zahvalila se svima koji su sudjelovali u organizaciji priredbe, te ih pozvala da u duhu mira, ljubavi i zajedništva sudjeluju i u sadržajima treće po redu orahovačke "Adventske čarolije", a učenike da sudjeluju u dječjem dočeku Nove godine.

Iako je prvo polugodište u orahovačkoj Osnovnoj školi trebalo završiti u ponedjeljak, 23. prosinca, ravnateljica, Maja Škraba, učenike je jučer upoznala s informacijom da je odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja došlo do određenih promjena, te da se nastava u ponedjeljak neće održati, a nakon božićno - novogodišnjih blagdana orahovački osnovnoškolci u školske klupe će se vratiti u utorak, 07. siječnja u poslijepodnevnoj smjeni.

KORONAVIRUS

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 225 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 16

Jučer 97

Ovaj tjedan 16

Ovaj mjesec 16

Ukupno 2158529