Grad Orahovica na čelu s gradonačelnicom Anom – Marijom Petin i ove je godine osigurao sredstva za isplatu božićnice umirovljenicima, socijalno ugroženim osobama te osobama s invaliditetom, koji primaju pomoć iz gradskog proračuna i Centra za socijalnu skrb Slatina Podružnica Orahovica.

Nakon uskrsnice, po prvi puta božićnica će biti isplaćena u iznosu od 200,oo kuna, što je 100% više u odnosu na prijašnje godine. Pravo na božićnicu imaju umirovljenici s područja grada Orahovice, čija mirovina ne prelazi 2.000,00 kn. Umirovljenici koji ostvaruju pravo na inozemnu mirovinu imaju pravo na isplatu božićnice, ako zbroj mirovine iz inozemstva i mirovine koju primaju od HZMO – a ne prelazi iznos od 2.000,00 kn.

Isplata božićnica, izvijestila nas je danas pročelnica JUO Marija Šafer vršit će se od 09. do 13. prosinca 2019. godine, od 8,00 do 14,30 sati na blagajni Gradske uprave.

"Naši sugrađani treće životne dobi svojim su životom zadužili naš Grad i zavrjeđuju svaku danu kunu. Ove smo godine odlučili povećati iznos božićnice za 100% i ona sada iznosi 200,00 kuna. Našim umirovljenicima želim puno zdravlja te ugodne I lijepe nadolazeće blagdane" – rekla je danas orahovačka gradonačelnica Ana – Marija Petin.

Umirovljenici koji ostvaruju pravo na isplatu božićnice, dužni su prilikom isplate predočiti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak isplaćene mirovine, a korisnici socijalne pomoći osobnu iskaznicu. Iz Gradske uprave pozivaju sve koji ostvaruju pravo na isplatu božićnice, da to urade u navedenom terminu, jer njegovim istekom prestaje i pravo na isplatu ove potpore.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 87 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 123

Jučer 608

Ovaj tjedan 123

Ovaj mjesec 3688

Ukupno 2122159