2019 09 23 NajUcenici002

Gradonačelnica grada Orahovice Ana-Marija Petin primila je u svome uredu najbolje učenike orahovačke Osnovne i Srednje škole u prošloj školskoj godini, Doris Babac i Anu Matišić, dok Branimir Udovčić, najbolji učenik strukovnih škola, smjera CNC operater, zbog poslovnih obaveza nije mogao nazočiti današnjem prijemu.

Nakon odličnog uspjeha u osnovnoškolskom obrazovanju, Doris Babac iz prigradskog naselja Donje Pištane, svoje je školovanje odlučila nastaviti u orahovačkoj gimnaziji. Osim uspjeha u školskim klupama, Doris je aktivna bila i u sportskim natjecanjima, te je sa ekipom orahovačke Osnovne škole nastupila na županijskom natjecanju u badmintonu, koje je održano prošle godine u Slatini, a djevojke su na kraju osvojile treće mjesto. Prijem kod gradonačelnice znači joj puno, kako kaže, jer je to znak da je njen uspjeh prepoznat od strane gradske vlasti i da se sav trud isplatio. U budućnosti Doris sebe vidi u farmaciji. jer joj je kemija jedan od najdražih predmeta.

Orahovčanka Ana Matišić, najbolja učenica orahovačke Srednje škole u prošloj školskoj godinu, nakon završene gimnazije sada je studentica prve godine na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, smjer Kultura, mediji i menadžment. Poput Doris i Ana je bila aktivna u sportu, te je s ekipom Srednje škole “Stjepan Ivšić” prošle godine nastupila na državnom prvenstvu u malom nogometu, koje je održano u Poreču, gdje su osvojile peto mjesto. . Nakon završetka školovanja želja joj je raditi u medijima, a najviše ju interesiraju menadžment i odnosi s javnošću.

Uz čestitke za ostvarene odlične rezultate u prošloj školskoj godini, gradonačelnica Ana-Marija Petin uručila je najboljim učenicima i prigodne poklon pakete grada Orahovice te ih nagradila s 500 kuna. Zaželjela im je također i puno uspjeha u daljnjem školovanju, te izrazila nadu da će nakon završetka obrazovanja svoju budućnost pronaći upravo u Orahovici. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 172 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 290

Jučer 338

Ovaj tjedan 628

Ovaj mjesec 1684

Ukupno 2120155