Javna rasprava o prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Orahovice (u daljnjem tekstu: Plan) održana je od 30. studenog do 12. prosinca 2016. godine.

Izrađeno je Izvješće o javnoj raspravi, sukladno čl. 104. Zakona, a na temelju usvojenih primjedbi kojima se izmijenila granica građevinskog područja, izmijenjeni i usklađeni prijedlog II. IZMJENA I DOPUNA PPUG ORAHOVICA upućen je u postupak ponovne javne rasprave i javnog uvida, prema članku 104. Zakona.

Ponovna javna rasprava o prijedlogu Plana održana je od 01. veljače do 09. veljače 2017. godine objavljena je 19. siječnja 2017. godine u dnevnom tisku „Glas Slavonije“, na mrežnim stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), na mrežnim stranicama Grada Orahovice (www.orahovica.hr), te na oglasnoj ploči Grada. Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u prijedlog II. Izmjena i dopuna u prostorijama uređenja Grada Orahovice, F. Gavrančića 6, 33515 Orahovica, svaki radni dan od 8:00 do 14:00 sati. Na javnom uvidu izloženi su tekstualni i grafički dijelovi te Sažetak za javnost Plana., kao i mogućnost uvida preko web stranica Grada Orahovice.

 

Izvjesce 2_II izmjene PPUGOR_200217.pdf

smjestaj

Fiber Optics02