U TIJEKU RADOVI FINANCIRANI IZ NATJEČAJA „LAG PAPUK“:

Građenje i opremanje dječjeg igrališta „DOLCI“

Orahovica, 05.06.2020.  

Sklapanjem Ugovora u travnju ove godine, između Grada Orahovice i Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju o financiranju projekta naziva GRAĐENJE I OPREMANJE DJEČJEG IGRALIŠTA „DOLCI“, stekli su se uvjeti za provođenje planiranih aktivnosti projekta, među kojima su najobimniji radovi. Izvođač radova GRAPA d.o.o. iz Osijeka uveden je u posao krajem svibnja a kako napreduju radovi danas se uvjerila gradonačelnica Ana-Marija Petin pri obilasku gradilišta. Odrađeni su pripremni i zemljani radovi a u tijeku je postavljanje rubnjaka i izrada nosivog sloja terena u obuhvatu dječjeg igrališta.

Radovi gradnje dječjeg igrališta na lokaciji u neposrednoj blizini vatrogasnog doma u naselju Dolci financiraju se iz natječaja LAG „PAPUK“ za provedbu tipa operacije 1.1.1. iz Lokalne razvojne strategije LAG-a „PAPUK“: „Poticanje ulaganja u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu te pripadajuću infrastrukturu“, ref. oznaka 02/18-111, iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, LEADER – Podmjera 19.2., Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Intenzitet ugovorene potpore projektu je 166.781,25 kuna bespovratnih sredstava što iznosi 90 % procijenjene vrijednosti projekta pri sklapanju ugovora o financiranju. Vrijednost ugovorenih radova je 144.558,75 kuna.

Osim radova na lokaciji u naselju Dolci, aktivnosti projekta koje slijede su opremanje igrališta dječjim igralima i urbanom opremom, postavljanje ograde te provođenje elemenata vidljivosti projekta i informiranja javnosti o napretku projekta.

KORONAVIRUS

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 38 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 132

Jučer 184

Ovaj tjedan 486

Ovaj mjesec 3785

Ukupno 2158008