Udruga umirovljenika Hrvatske Grada Orahovice održala je proteklog tjedna, u petak, redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Izvješće o radu Udruge za proteklu godinu podnio je predsjednik, Tomo Pleša, u kojem je istaknuo najvažnije aktivnosti udruge: brojne izlete, posjete mjestima s bogatom povijesnom i kulturnom baštinom, te druženja svakog zadnjeg utorka u mjesecu. Na kraju svoga izvješća, predsjednik Pleša se zahvalio gradonačelnici i Gradu Orahovici na kupljenom računalu i organizaciji tečaja informatike za umirovljenike, te se zahvalio svim sponzorima i svima onima koji su na bilo koji način pridonijeli kvalitetnijem radu udruge.

Govoreći o planu rada za tekuću godinu, Pleša je rekao kako i i dalje planiraju organizirati izlete i druženja, a osim toga omogućit će svim članovima kupovinu drva za ogrjev uz mogućnost otplate do 6 mjeseci.

Po završetku skupštine, riječi pozdrava uputila je i gradonačelnica Grada Orahovice, Ana-Marija Petin, koja je napomenula kako je Grad Orahovica povisio iznos božićnice i uskrsnice sa 100 na 200 kn, za sve umirovljenike slabijeg imovinskog stanja, te kako su započeli i sa organizacijom obilježavanjem Međunarodnog dana starijih osoba, odmah po dolasku na vlast. Govorila je Petin i o pokretanju projekta ,,Zaželi“ , čiji su korisnici upravo osobe starije životne dobi. Na koncu je čestitala udruzi na izuzetnom radu i na odličnoj suradnji s Gradom, te izrazila nadu da će se takva suradnja nastaviti i u budućnosti.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 53 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 203

Jučer 132

Ovaj tjedan 203

Ovaj mjesec 3313

Ukupno 2153296