Po pozivu gradonačelnice Ana-Marije Petin, a s ciljem rješavanja aktualne problematike, jučer je održan Zbor građana Mjesnog odbora "Doljani". Sve nazočne uvodno je pozdravio predsjednik Mjesnog odbora, Zvonko Borda, koji je u izvješću o radu za proteklu godinu naveo tek obilježavanje Dana Mjesnog odbora, a tom prilikom je organiziran i memorijalni boćarski turnir za poginulog hrvatskog branitelja, Damira Hornunga. Osim toga, prema riječima predsjednika Borde, na području Mjesnog odbora "Doljani" nije bilo nikakvih drugih aktivnosti.

Potom je , govoreći o ostvarenju rashoda, pročelnica JUO Grada Orahovice, Marija Šafer, rekla kako je od planiranih 15 tisuća kuna u protekloj godini utrošeno nešto više od 9 tisuća kuna, a kada je riječ o investicijama kroz kapitalna ulaganja i održavanje Grada, Šafer je navela sanaciju ulice Odvojak kralja Zvonimira 1 u vrijednosti 25.250 kuna, kojom su očišćeni i produbljeni kanali, te nasipana i poravnata cesta. Pored toga, odrađena je i rekonstrukcija koševa na košarkaškom igralištu vrijednosti 5 tisuća kuna, dok je na zahtjev Grada, Županijska uprava za ceste očistila kanale u Ulici kralja Zvonimira.

Pročelnica Šafer potom je pojasnila da zbog trenutne političke situacije u Gradu nije moguće realizirati nikakva kapitalna ulaganja, a kada Proračun napokon bude usvojen, u planu je završiti stazu u Ulici Ante Starčevića vrijednosti 40 tisuća kuna, prikupiti dokumentaciju za uređenje igrališta, a i dalje će se raditi na čišćenju kanala i nasipavanju nerazvrstanih cesta.

Nakon podnesenih izvješća i planova, pročelnica Šafer je zajedno sa svojim suradnicima odgovarala na brojna pitanja mještana, a sve kako bi se podigla kvaliteta života Orahovčana koji žive na području Mjesnog odbora "Doljani".

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 59 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 180

Jučer 132

Ovaj tjedan 180

Ovaj mjesec 3290

Ukupno 2153273