U mjesnom domu u Novoj Jošavi u nedjelju je održan zbor građana tog Mjesnog odbora, kojemu je nazočio veliki broj mještana ovog prigradskog naselja.

Kako je rekla gradonačelnica Ana Marija Petin, razlog sazivanja zbora građana bilo je podnošenje financijskog izvješća za proteklu godinu te donošenje plana rada za 2020. godinu, a osim toga, sastanak je bio i prilika da mještani Nove Jošave upoznaju gradonačelnicu s problematikom s kojom se svakodnevno susreću ali isto tako i da iznesu svoje prijedloge, sve s ciljem kako bi unaprijedili kvalitetu života svih mještana Nove Jošave. Najviše pitanja mještani su gradonačelnici i njenim suradnicima postavljali o održavanju poljskih puteva, rješavanju problema zapuštenih okućnica, izgradnji pješačkih staza te o izgradnji dječjeg igrališta.

Govoreći o projektima koji se planiraju realizirati u tekućoj godini na području Mjesnog odbora Nova Jošava, gradonačelnica Petin je navela izradu projektne dokumentacije za nekoliko značajnih projekata, kao što su sustav odvodnje i kanalizacije, izgradnja pješačke staze, dječjeg igrališta te nadstrešnica, no realizacija tih aktivnosti ovisi o usvajanju Proračuna, te će iste biti na "čekanju" dok se on ne usvoji, rekla je Petin. Zahvalila se gradonačelnica mještanima na odazivu, a jučerašnju raspravu je ocijenila dobrom i konstruktivnom, te poručila da svi zajedno trebaju doprinijeti kako bi se kvaliteta života podigla na jednu višu razinu, ne samo na području Mjesnog odbora Nova Jošava, već i svih ostalih prigradskih naselja i Grada Orahovice.

Zadovoljan nakon sastanka bio je i član vijeća Mjesnog odbora Nova Jošava, Željko Mihalek, koji je istaknuo jako dobru suradnju s Gradom, te se zahvalio gradonačelnici Petin na pomoći prilikom uređenja mjesnog vatrogasnog doma.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 176 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 66

Jučer 165

Ovaj tjedan 730

Ovaj mjesec 2722

Ukupno 2134743