Pola sata nakon ponoći, nakon što je ispila novogodišnji šampanjac sa svojim sugrađanima, gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, posjetila je službe koje su radile cijelu noć, Hitnu medicinsku pomoć  i Policijsku postaju u Orahovici. Dežurni liječnik i ostalo medicinsko osoblje nije krilo zadovoljstvo posjetom: 

Lagao bih kad bi rekao da nismo ovako nešto očekivali. Koliko znam nitko do sada nije to činio, pa je ova gesta zaista hvale vrijedna. Hvala gradonačelnici i njezinim suradnicima što su za prvi službeni posao u ovoj godini, odabrali baš našu ustanovu – rekao je dežurni liječnik Miša Taškov, koji je naglasio kako je Silvestarska noć protekla u miru bez intervencija i hitnih izlazaka.

Gradonačelnica Petin zahvalila se svim liječnicima, medicinskom osoblju,  tehničarima,  vozačima na odrađenom poslu u protekloj godini, poželjevši što manje intervencija i pola u Novoj 2020.godini.

Potom je samo pedesetak metara dalje posjetila i Policijsku postaju Orahovici  gdje ju je pak na opće iznenađenje dočekao i načelnik Krunoslav Bot sa svojim suradnicima. Gradonačelnica Petin izrazila je veliko zadovoljstvo što je načelnik Bot Novu godinu dočekao u gradu na trgu  sa sugrađanima  o kojima brine, pokazavši tako jedno zajedništvo policije i građana Orahovice.

Igrom slučaja moj zamjenik je bio dežuran na Badnju noć, a evo ja sam danas. Bilo je mirno bez gotovo ikakvih intervencija.  Jako sam zadovoljan kako je sve prošlo. Zahvaljujem se vama na ovom krasnom i lijepom i ljudskom činu – rekao je načelnik Bot.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 225 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 158

Jučer 608

Ovaj tjedan 158

Ovaj mjesec 3723

Ukupno 2122194