Treće izdanje orahovačke "Adventske čarolije" bliži se svome kraju. Središnji gradski trg u proteklih je jedanaest dana bio mjesto zabave, druženja, pjesme, opuštanja i zajedništva, a nakon brojnih zanimljivih sadržaja, pred organizacijskim odborom su još dva dočeka Nove godine, onaj današnji dječji u bivšoj Kino dvorani, te službeni doček Nove godine sutra na središnjem gradskom trgu.

Danas su na programu dva sadržaja, dječji doček Nove godine koji će u bivšoj dvorani kina, početi u 16,00 sati te nastup Tamburaškog sastava "Kontra" u 18,00 sati na središnjem gradskom trgu. Voditeljica orahovačke Turističke zajednice, Lana Jurkin, rekla je kako djecu očekuje dobra zabava, te podsjetila sve one koji se još nisu prijavili da ulaznice mogu kupiti i na ulazu u Kino dvoranu.

Sutra je na rasporedu posljednji sadržaj ovogodišnje “čarolije”. Ispraćaj Stare i doček Nove godine počet će u 22,00 sata. U najdužoj i najluđoj noći u godini, za dobro raspoloženje bit će zaduženi članovi Tamburaškog sastav “Čokanj”. U ponoć će čestitku svojim sugrađanima uputiti gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, potom slijedi novogodišnji vatromet i zajedničko ispijanje šampanjca, rekla je Jurkin, te se još jednom zahvalila glavnom pokrovitelju manifestacije, Zagrebačkoj pivovari, kao i svim sponzorima koji su pomogli da se treća "Adventska čarolija" održi na ovako visokom nivou: Komunalnom poduzeću Papuk, Pan Parketu, Hotelu Dukat, Vinariji Patkoš, te caffe barovima Baza i Matko.

Voditeljica Turističke zajednice Grada Orahovice, Lana Jurkin, na koncu je pozvala sve da dođu sutra na središnji gradski trg, te u dobrom raspoloženju isprate staru i dočekaju Novu 2020. godinu.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 502 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 152

Jučer 608

Ovaj tjedan 152

Ovaj mjesec 3717

Ukupno 2122188