U petak u društvenoj dvorani orahovačke Srednje škole ˝Stjepan Ivšić˝, gradonačelnica Ana – Marija Petin izvršila podjelu tenisica koje je grad Orahovica namijenio svim polaznicima Srednje škole, njihovim profesorima i zaposlenicima. Riječ je o tenisicama poduzeća Borovo, popularnim „Startasicama“ koje su kupljene sredstvima osiguranim iz gradskog Proračuna, za koje je grad Orahovica izdvojio nešto više od 36 tisuća kuna.

Podjeli je prisustvovao i ravnatelj Srednje škole Zorislav Milković, koji nije skrivao zadovoljstvo te se iskreno zahvalio aktualnoj gradskoj vlasti na čelu s gradonačelnicom Anom – Marijom Petin, naglasivši kako je ovo nakon sufinanciranja prijevoza još jedna hvale vrijedna pomoć, kako učenicima tako i njihovim roditeljima.

Nakon uvodnog pozdrava ravnatelja Milkovića, učenicima i svim zaposlenicima škole obratila se i gradonačelnica Petin. Rekavši kako aktualna gradska vlast grada Orahovice i dalje nastavlja ulagati u školstvo. Naglasila je kako su ove godine svi učenici od prvog do osmog razreda dobili udžbenike i radne bilježnice, dok su po prvi puta također svi osnovnoškolci dobili i bilježnice. Petin je rekla kako se razmišljalo da se uz već postojeće sufinanciranje prijevoza, svim polaznicima srednje škole, profesorima i zaposlenicima pomogne na još neki način te su se u razgovoru s učenicima odlučili na kupnju hrvatskih tenisica „Startas“ iz Vukovarske tvrtke Borovo, koje će svi učenici koristiti polazeći satove tjelesne i zdravstvene kulture. Gradonačelnica Petin je spomenula i kako joj je izuzetno drago da su u izboru modela tenisica i boji istih sudjelovali sami učenici, naglasivši da su vrata gradske uprave otvorena za sve učenike te njihove buduće prijedloge, kako bi njima i njihovim roditeljima obrazovanje i školski dani bili ljepši, lakši i ugodniji. U današnjoj podjeli tenisica uz orahovačku gradonačelnicu Anu – Mariju Petin, sudjelovala je i voditeljica Turističke zajednice Lana Jurkin, te članovi Savjeta mladih grada Orahovice.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 97 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 131

Jučer 608

Ovaj tjedan 131

Ovaj mjesec 3696

Ukupno 2122167