Na jučerašnjoj svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, najuspješnijim tvrtkama u 2018. godini s područja županije dodijeljena su priznanja “Zlatna kuna”, a među nagrađenima su bile i dvije orahovačke tvrtke, Pan parket d.o.o. i Ciprijanović d.o.o.

Orahovački Pan parket najveći je proizvođač gotovog troslojnog parketa u Hrvatskoj. Tvrtka trenutno zapošljava oko 130 djelatnika, a godišnje proizvodnja kreće se oko 600 tisuća kvadratnih metara finalnog proizvoda, od kojih više od 90% izvoze.

Preuzimajući nagradu, predsjednik uprave Pan parketa, Daniel Smiljanić, poručio je kako je ona priznanje za sav trud, rad i uspjeh ostvaren u prošloj godini. Rekao je kako je zadovoljan poslovanjem, ali s obzirom da je tvrtka izrazito izvoznički orijentirana, uvijek postoji strah od recesije, jer trenutni rast nije na razini prethodnih godina.

I druga nagrađena orahovačka tvrtka, Ciprijanović d.o.o. , također dolazi iz drvno – prerađivačkog sektora. Tvrtka posluje od 1989. godine, a njenih oko 250 radnika svakodnevno proizvode namještaj, masivne drvene ploče i brikete. Prilikom preuzimanja nagrade direktorica, Antonija Jurjević zahvalila se Županijskoj komori Virovitica, a posebno vrijednim djelatnicima i kupcima, kako na dugogodišnjoj vjernosti tako i na strpljenju.

Nagrade najuspješnijim tvrtkama uručili su predsjednik Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Virovitica, Zlatko Pleša, savjetnik u Uredu predsjednika Hrvatske gospodarske komore, Ivan Škorić i Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović.

Čestitku uspješnim orahovačkim tvrtkama uputila je danas i gradonačelnica Orahovice, Ana – Marija Petin, koja je rekla kako je ovo još jedan dokaz da se i u malim sredinama poput Orahovice mogu ostvariti ovakvi vrhunski rezultati. Uspješne tvrtke koje izvoze i zapošljavaju jamstvo su ostanka ljudi u ovim krajevima, a najbolji primjer toga su upravo tvrtke Pan parket i Ciprijanović, poručila je gradonačelnica Petin, te poželjela ovim tvrtkama puno uspjeha i u budućnosti.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 109 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 141

Jučer 608

Ovaj tjedan 141

Ovaj mjesec 3706

Ukupno 2122177