2019 09 28 Predavanje006

Udruga za zaštitu i promicanje ljudskih prava „Putokaz“ iz Orahovice organizirala je još jedno poučno, motivacijsko i  životno predavanje  „Odgoj bez vike“  koje je održala Anita Vadas, učiteljica, edukatorica te savjetnica za uspješno roditeljstvo.

U Centru za posjetitelje u Orahovici u subotu 28. rujna nazočne na predavanju je prvo pozdravila predsjednica udruge „Putokaz Suzana Đebro Maričić koja je rekla kako je ovo predavanje sufinancirano iz Gradskog proračuna kroz projekte na godišnjoj razini.

- „Ovim predavanjem smo htjeli našim sugrađanima, prvenstveno majkama, ukazati na odgoj bez vike o kojem će Anita nešto više reći.“ – rekla je predsjednica udruge.

Aniti je dobrodošlicu u Orahovicu poželjela i gradonačelnica Ana – Marija Petin te se zahvalila udruzi koja uvijek organizira predavanja sa zanimljivim temama:

- „Ova tema je pogotovo  zanimljiva jer svi se mi koji imamo djecu kroz niz godina zapitamo da li dobro odgajamo djecu, da li smo negdje pogriješili, te često tražimo savjete kroz knjige ili Internet i vjerujem da će nam ovo predavanje pomoći da djecu što bolje pripremimo za budućnost i sve ono što ih čeka u životu“. – rekla je gradonačelnica i zahvalila se svima koji su se odazvali.

Anita je na predavanju učila i motivirala kako da da odgojimo uspješne i sretne ljude.  Djeca su naša budućnost  i trebamo ih shvatiti i naučiti ih pravim životnim vrijednostima.

Predavanje uči roditelja mirnim načinima rješavanja raznoraznih izazova koje ima s djetetom. Postoje koraci koje kada se jednom savladaju, olakšava se sebi komunikaciju s drugima. Primjenjivi su u svim odnosima, no ovdje se zadržava na odnosu roditelj-dijete. Dvosatno predavanje na kojem se prolazilo kroz svaki korak posebno, analizira se i povezuje sa stvarnim, konkretnim situacijama iz života te na primjerima objašnjava kako do mirnog rješenja. Ponekad su nam jednostavna rješenja pred nosom, ali su nam preblizu te ih ne vidimo.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 84 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 306

Jučer 338

Ovaj tjedan 644

Ovaj mjesec 1700

Ukupno 2120171