2019 09 14 Biciklisti014

U organizaciji Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije održan je biciklistički maraton Virovitičko-podravskom županijom, na kojem su biciklisti prošli put od 147 kilometara.

Osmorica biciklista: Mato Bubaš, Martin Bišćan, Pavo Tutenov, Mario Kovač, Josip Duvnjak, Tomislav Kolec, Matija Kolar i Dražen Buketa, a jednim dijelom im se pridružio i načelnik općine Sopje Berislav Androš, obilježili su ovim projektom Dan Virovitičko-podravske županije i oslobađanje vojarni u Virovitici i Slatini te karaula na području županije iz ruku JNA 1991. godine, ali se i prisjetili svih poginulih hrvatskih branitelja koji su svoje živote položili na oltar domovine.

Biciklistički maraton je startao u Voćinu, simbolu stradanja Hrvata u Domovinskom ratu na našoj županiji, gdje su sudionici prije kretanja odali počast voćinskoj žrtvi kod spomenika u središtu Voćina, zajedno sa načelnikom Općine Voćin Predragom Filićem te predsjednikom i potpredsjednikom UDVDR Ogranak Voćin Darkom Božičkovićem i Ivanom Đuzelom, koji su ih ispratili poželjevši im sreću na putu.

Put je bicikliste vodio preko Levinovca i Pčelića do Suhopolja te su krenuli u Viroviticu. Sljedeće odredište zaustavljanja bila je Špišić Bukovica pa Gradina te Sopje zatim Čađavica, Slatina, Nova Bukovica, Mikleuš, i Čačinci, da bi na krajnji cilj, Orahovicu stigli u kasnim poslijepodnevnim satima gdje su ih dočekali predstavnici orahovačkih braniteljskih udruga i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Tomislav Petrušić i također, odali počast uz spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u središtu grada.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 90 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 307

Jučer 338

Ovaj tjedan 645

Ovaj mjesec 1701

Ukupno 2120172