2019 09 01 Biciklisti008

U nedjelju 1. rujna 2019. održana je 11. utrka SBBL GIANT u Orahovici, ovaj put na novoj lokaciji ranču KORAL. Članovi BK Lood-a su unazad par mjeseci uložili su priličan trud da se staza pravilno trasira kako bi s jedne strane zadovoljila apetite zahtjevnijih vozača, a s druge strane privukla rekreativce željne dobrog šumskog trial-a.

Prvim KORALOM, odnosno 11-om u nizu XCO utrkom u Orahovici, BK Lood je privukao oko 70-ak vozača po kategorijama (iz RH, BiH, HU).

Vozače je prije starta pozdravio dopredsjednik kluba Robert Hofman te predstavnica Turističke zajednice i Grada Orahovice Tanja Maričić:

- „Pozdravljam sve natjecatelje ispred TZ Orahovica i Grada te zahvaljujem ekipi iz Biciklističkog kluba „Lood“ na organizaciji događaja koji uvelike promovira biciklistički sport i turizam Orahovice te želim svim natjecateljima sretnu i uspješnu utrku. Drago mi je što ste se okupili u ovolikom broju i nadam se da ćete uživati u gostoprimstvu našeg kluba i da će nam naši dečki biti dobri domaćini.“. – rekla je Maričić.

Orahovački klub je, u kategoriji elite nastupio sa Sašom i Sandyem koji su ostvarili 3. i 4. plasman, u kategoriji juniori s Vargom koji je završio na 4. mjestu, u kategoriji kadeta Peštaj odustaje zbog tehničkog kvara, u kategoriji žena, Lana završava kao drugoplasirana, veterane A su predstavljali Katalinić, Bošnjak i Vida s 5., 6. i 7. plasmanom, veterane C je standardno predstavio Udorović sa zlatom i kategoriju sport su uz Pezića (7. plasman), pojačali Besmir i Matej s odličnim 4. odnosno 10. plasmanom. (BK Lood, T.P.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 82 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 169

Jučer 206

Ovaj tjedan 1084

Ovaj mjesec 5973

Ukupno 2111998