2019 08 03 OdbojkaKB027

U sklopu 12. glazbenog festivala Ferragosto JAM, koji se održao kroz 4 dana na orahovačkom Jezeru, odigran je i 8. Memorijalni turnir u odbojci na pijesku „Krunoslav Bošnjak“, u čast preminulom Kruni koji je bio jedan od osnivača „Kluba dostave zvuka“ i u ekipi organizatora ovog glazbenog festivala. Ovaj odbojkaški turnir organiziran je od strane Grupe mladih Orahovica, Ferragosto JAM-a  i Zajednice športskih udruga grada Orahovice uz pokroviteljstvo Kluba dostave zvuka i Ferragosto Jama te Grada Orahovice.

Sam turnir otvorio je predsjednik ZŠU grada Igor Hozić:

- „S Krunom sam bio veliki prijatelj, išli smo i zajedno u razred i mogu reći da je on bio poseban dečko. Sve što je radio, od škole, posla preko odbojke i košarke, sve je radio najbolje. Bio je uzor mnogima i zato mi je danas velika čast što imam prigodu otvoriti turnir za njega.“ - rekao je Hozić.

Na turniru je sudjelovalo je 15 ekipa i to iz Šibenika, Splita, Rijeke, Zagreba, Koprivnice, Slavonskog Broda, Đakova, Osijeka, Našica, Slatine, Daruvara i Orahovice koje se podijelilo u tri skupine po 5 ekipa.

Treće mjesto osvojila je ekipa Pustinjske lisice iz Našica, drugo mjesto Mekani iz Slatine i prvo Mirko i cvijeće također iz Slatine.

Nagrade su uručili roditelji pokojnog Krunoslava, Vera i Slavko Bošnjak te orahovačka gradonačelnica Ana - Marija Petin:

- „Kruno je bio uzoran građanin našeg grada, dečko koji je zračio dobrotom i poštenjem i sve što je radio, radio je s velikim osmijehom i voljom, a treba reći da je sve radio iznimno kvalitetno. Znam da je roditeljima danas najteže, ali evo mogu biti itekako ponosni na svog sina, a ovaj turnir je nešto najmanje što svi zajedno možemo učiniti da njegov lik i djelo žive vječno.“ - rekla je gradonačelnica Petin.

- „Hvala svima od sveg srca. Ovo nam nemjerljivo znači što svi dođete i igrate za našeg Krunu.“ - rekli su Krunini roditelji.

Predstavnici Kluba Dostave Zvuka rekli su kako je Kruno uvijek s njima u svakoj organizaciji Ferragosto JAM-a, a sam turnir je zaštitni znak festivala.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 175 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 177

Jučer 206

Ovaj tjedan 1092

Ovaj mjesec 5981

Ukupno 2112006