2019 06 05 DvoranaTurnir023

Prigodnom svečanošću u sportskoj dvorani u Orahovici obilježen je završetak radova na obnovi sportske dvorane. Grad Orahovica i Županija Virovitičko-podravska u protekle dvije godine uložili u jedinu sportsku dvoranu u Orahovici nešto više od dva milijuna kuna i povodom toga je u srijedu 5. lipnja upriličen revijalni malonogometni turnir na kojem su nastupile četiri ekipe, ekipa Grada Orahovice, Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo, Virovitičko-podravske županije ,te momčad Osnove i Srednje škole Orahovica koju su pojačali i ravnatelji županijskih škola.

Prije samog turnira nazočnim gledateljima i sudionicima turnira obratio se ravnatelj srednje škole S. Ivšić Orahovica, Zorislav Milković koji je objasnio faze radova u dvorani, od skidanja parketa i geodetske snimke, nivelacija i estriha podloge do postavljanja novog poda zašto se zahvalio Virovitičko-podravskoj županiji i županu Igoru Androviću te pročelnici Vesni Šerepac koji su sudjelovali s 1.250.000,00 kn te gradonačelnici Ani – Mariji Petin i Gradu Orahovici koji je izvršio radove drenaže i odvodnje oborinskih voda u iznosu od oko 430.000,00 kn.

Ispred Grada Orahovice i u ime gradonačelnice obratila se pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Orahovice, Marija Šafer koja je pozdravila sve nazočne i rekla kako je konačno na radost svih učenika i sportaša obnovljena sportska dvorana, a Županija i Grad su bili tu da stvore uvjete za treninge i ostvarivanje rezultata:

- „Podlogu imamo novu, uskoro će biti postavljene i nove tribine, a Grad Orahovica nastaviti će u ovom smjeru te će se u narednim danima obići svlačionice i uložiti će se dodatna sredstva kako bi ih se uredilo i opremilo.

Zahvaljujem se svima koji sudjeluju u ovom turniru, Županiji, Fakultetu te osnovnoj i srednjoj školi, želim vam puno sreće i neka najbolja ekipa pobijedi.“ – rekla je pročelnica Šafer.

Obratio se i župan Virovitičko - podravske županije Igor Andrović, koji je izrazio zadovoljstvo da je napokon nakon više od godinu dana koliko su trajali radovi na obnovi dvorane sve završeno i da se danas na simboličan način kroz ovaj turnir otvori dvorana.

- „Zajedničkim sredstvima Grada i Županije uspjeli smo obnoviti podlogu, a doći će i tribine te će ova dvorana biti stvarno jedan lijepi sportski objekt. Zahvaljujem se svima koji su danas tu, a ovaj turnir bi mogao postati i praksa pa da se susrećemo svake godine možda čak i u humanitarne svrhe i promicanje sporta.“ – rekao je župan.

Na pauzama između utakmica voditeljica ureda Turističke zajednice grada Orahovice Lana Jurkin uručila je ravnateljici osnovne škole Maji Škraba i ravnatelju srednje škole Zorislavu Milkoviću zahvalnice za suorganizaciju 51. Orahovačkog proljeća.

U ekipama koje su igrale bili su za Grad Orahovicu Tomac, Maričić, Rađenović, Osmani, Patkoš , Šalek, Cingel, Rokić i Klepač, za Virovitičko-podravska županiju I. Andrović, Klement, Rastović, Per, Bosanac, S. Andrović, Šimić, Damjan, Posavec, Jezerčić i trener Žužak, za škole Kmet, Ćurković, Matić, Jurišić, H. Kraljik, Kufner, D. Kraljik, Maresić, Ivoš te Milković i za Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Barišić, Popović, Sakaib, Lukić, Kiš, Hudi, Gregurić, F. Hamaček, K. Hamaček, Pribić i Vukušić.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska Čarolija 2019.

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 44 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 13

Jučer 272

Ovaj tjedan 1643

Ovaj mjesec 1843

Ukupno 2066142