2019 06 01 BraniteljskeIgre002

Udruga HVIDRA Orahovica, 1. lipnja 2019. organizirala je 1. Orahovačke braniteljske igre gdje su se branitelji iz Orahovice, Crnca, Duge Međe i Zdenaca natjecali u kartanju, elektronskom pikadu i visećoj kuglani. Natjecanje su organizirali u sklopu  manifestacije „51. Orahovačko proljeće“, a natjecanje je otvorila gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin te se zahvalila braniteljima što su se organiziranjem natjecanja uključili u obilježavanje jubilarne manifestacije:

- „Hvala vam na pozivu i kao što vidite podržavam rad svih braniteljskih udruga. Također se zahvaljujem na dolasku na ove 1. Orahovačke braniteljske igre čime ste uveličali i manifestaciju 51. Orahovačko proljeće na kojoj se tijekom cijelog tjedna održavaju kulturna, zabavna i sportska događanja, a tako i cvjetnu povorku u kojoj također i vi sudjelujete. Uvijek ćete imati moju potporu i uvijek ću vam biti partner u vašim aktivnostima“. – rekla je gradonačelnica Petin.

Predsjednik HVIDR-a Orahovica zahvalio se svim braniteljima na dolasku i podršci, a tako i gradonačelnici i Gradu Orahovici na pokroviteljstvu ovih igara.

U visećoj kuglani treće mjesto osvojio je Damir Vratković iz udruge Hrvatski Domobran, drugo mjesto Murat Durmiši iz Udruge branitelja općine Zdenci i prvo mjesto Franjo Bucić HVIDR-a Orahovica.

U natjecanju u pikadu treće mjesto osvojio je Andrija Čolić iz UHBDDR Duga Međa, drugo mjesto Stjepan Šebalj iz UHBDVDR Orahovica i prvo mjesto Damir Grosl iz UHBL PTSP Orahovica.

U kartanju bele treće mjesto osvojila je Udruga branitelja općine Crnac s ekipom Siniša Horvat i Božo Kusić, drugo mjesto USPDR Orao Našice - Orahovica, Damir Čorluka i Emil Marjančević i prvo mjesto UHBL PTSP Orahovica Željko Kuhar i Boris Broš.

Sveukupni pobjednik ovih prvih braniteljskih igara u Orahovici je UHBL PTSP Orahovica za koju je pehar preuzeo predsjednik Miroslav Milovuković.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 95 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 175

Jučer 206

Ovaj tjedan 1090

Ovaj mjesec 5979

Ukupno 2112004