Prvi puta u Orahovici održat će se sportska manifestacija „Orahovica Outdoor Fest“ 11. svibnja 2019. koja će početi u 9,00 sati nogometnom utakmicom gdje će se susresti U-10 ŠN Papuk Orahovica i NK Seljak iz Koške na nogometnom igralište Papuk.

Također u 9,00h kreće i Otvoreno tenisko prvenstvo Orahovice na teniskim terenima Trga pl. Mihalovića, zatim 10,00h 5. Memorijalni turnir «Pave Vukelića - Paje» u malom rukometu na glavnom gradskom trgu u centru, gdje će se okupljati i planinari, u organizaciji Hrvatskog planinarskog društva Orahovica, koji će od trga preko Albusa obići nekoliko planinarskih staza po našim brdima.

U 11,00h kreće nogometna utakmica U-12 ŠN Papuk Orahovica protiv NK Mikleuš na nogometnom igralištu Papuk, a u 15,00 sati Sportske igre umirovljenika u središnjem gradskom parku gdje će se naši stariji sugrađani okušati u raznim društvenim igrama kao što su kartanje, viseća kuglana, pikado itd. U 17,00h počinje prijateljska utakmica NK Papuk Orahovica i NK Dinamo Predavac na nogometnom igralištu Papuk, a u 17,30h utakmica juniorskih ekipa NK Došk Dolci i NK Mladost Čačinci na nogometnom igralištu Dolci.

u sklopu Outdoor festivala ORA 2019 bit će održana svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša, sportašica i sportskih momčadi/ekipa za 2018.g. Kroz cjelodnevni sportski program orahovački sportski klubovi održati će različita sportska natjecanja na svojim bojištima a u sklopu kojega održat će se i sportske igre za umirovljenika.

Povodom ove manifestacije održati će se i svečana dodjela priznanja „Najbolji sportaši” u multifunkcijskog dvorani (kino dvorana) s početkom od 18,00h. za koju je povjerenstvo za odabir najuspješnijih prema točno određenom i objavljenom pravilniku izabralo najbolje orahovačke sportaše u 2018. godini.

Za završetak ovog sportskog dana i svečanosti organiziran je koncert i zajedničko druženje za sve sportaše, umirovljenike i posjetitelje u gradskom parku u Orahovici gdje će nastupiti Still Band iz Osijeka.

Organizatori ovog događaja su Zajednica sportskih udruga grada Orahovice, Turistička zajednica grada Orahovice i Grad Orahovica.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 75 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 130

Jučer 213

Ovaj tjedan 995

Ovaj mjesec 995

Ukupno 2113324