2019 05 02 DanSkole049

Projektnim danom te na koncu prigodnom svečanošću kojoj su nazočili i zamjenik župana VPŽ Darko Žužak i orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin, obilježen Dan Srednje škole “Stjepan Ivšić”. Sve nazočne uvodno je pozdravio ravnatelj Zorislav Milković, te rekao kako u ovoj školskoj godini nastavu pohađa 243 učenika u 14 razrednih odjela u programima gimnazije, strojarstva, ekonomije i trgovine, poljoprivrede i ugostiteljstva.Uz redovne odgojno-obrazovne zadaće, škola je bila sjecište brojnih kulturnih, zabavnih i športskih događanja, među kojima je ravnatelj Milković izdvojio izložbe, predavanja, predstavljanja knjiga,stručne ekskurzije i izlete te humanitarni rad.

 

Čestitajući Dan škole, zamjenik župana VPŽ, Darko Žužak je rekao kako se poslovi sanacije poda u sportskoj dvorani napokon bliže kraju i za otprilike 7 dana dvorana bi trebala biti spremna za korištenje, a osim sanacije poda postavit će se i nove pokretne tribine. Vrijednost kompletne investicije je oko milijun i 250 tisuća kuna, podsjetio je Žužak..

Gradonačelnica Petin je rekla kako je zadatak i gradske i županijske vlasti osigurati sve uvjete kako bi mladi ljudi nakon školovanja gradili svoju budućnostu u svome gradu, te upravo iz tog razloga i grad i županija ulažu značajna sredstva kako bi učenicima osigurali kvalitetne uvjete za stjecanje znanja.

Na koncu prigodne svečanosti nagrađeni su učenici koji su ostvarili zapažene rezultate na državnim, međužupanijskim i županijskim natjecanjima i susretima, a sredstva za kupovinu nagrada osigurao je Grad Orahovica. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 80 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 178

Jučer 208

Ovaj tjedan 607

Ovaj mjesec 607

Ukupno 2112936