2019 03 29 DUZ005

Redovnu godišnju Skupštinu održali su i članovi Dijabetičke udruge „Zdravlje“ Orahovica, koju je vodio predsjednik Stjepan Dujmić, a nazočili su joj uz članove, predstavnici udruga dijabetičara iz susjednih gradova i općina te predstavnik Grada Orahovice Milan Babac.

Udruga je i u prošloj godini ostvarila aktivnosti zacrtane programom rada, a primarno se odnose na akcije mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka, rekao je podnoseći izvješće o radu predsjednik Dujmić. Akcije su provođene u Orahovici, Crncu, Velikom Rastovcu, Staroj Jošavi, Zdencima i Čačincima kojima se odazvalo 865 građana.  Udruga je organizirala druženja članova u tri navrata te u jesen izlet za članove u Osijek u posjet muzeju Slavonije i Baranje, sudjelovalo se na skupštinama drugih dijabetičkih udruga i predsjednik Dujmić u radu Izborne skupštine HSDU u Zagrebu.

- „Posebno se zahvaljujem Gradu Orahovici i općinama Crnac, Čačinci i Zdenci na financijskoj potpori naših projekata te ljekarni Parašilovac i gđi. Bosiljki iz tvrtke Roche koji su nam donirali opremu za akcije“. - rekao je Dujmić te nakon izvješća iznio financijski plan

Predsjednik je pročitao i plan rada te financijski plan za 2019. godinu te su nakon toga sva izvješća i planovi jednoglasno prihvaćeni. Nazočne je pozdravila Vikica Andelfinger dopredsjednica udruge umirovljenika grada Orahovice, čestitala na radu i zaželila što manje „bockanja“, a da na  potporu Grada i u buduće mogu računati, rekao je Milan Babac, obraćajući se Skupštini, prenoseći pozdrave gradonačelnice Ana-Marije Petin. Babac je svim članovima udruge poželio uspješan rad i dobro zdravlje.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 77 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 41

Jučer 239

Ovaj tjedan 775

Ovaj mjesec 280

Ukupno 2118751