2019 02 23 PAUK006

Redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu, održali su u subotu članovi Udruge Pauk Orahovica, na kojoj su osim članova Udruge nazočili čelnici nekoliko Udruga s kojima Pauk prisno surađuje, te izaslanica gradonačelnice Petin, Tanja Maričić.

Izvješće o radu za proteklu godinu, uz video prezentaciju, podnio je predsjednik Udruge Mirko Kufner, koji je kronološki pobrojao 22 odrađene aktivnosti u protekloj 2018. godini. Obilježili su tako članovi Udruge Dan sv. Patrika, organizirali su nekoliko akustičnih večeri, Kino na otvorenom, putopisna i sportska predavanja, sudjelovali su u gradskim manifestacija, posebno aktivni bili su prilikom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, te manifestacije Dani kestena I mladog vina. Predsjednik Kufner, posebno je naglasio nekoliko zbivanja po kojima je Pauk postao prepoznatljiv, ne samo u Orahovici već i diljem Slavonije, a to su Božićno rokanje. Paučina, Pushiona party i Uskršnje gužvanje.

Tajnik Udruge Denis Podić kazao je kako je Udruga protekle godine brojala 45 članova , što je manje u odnosu na 2017. godinu, a razlog leži u brojnim odlascima mladih ljudi iz Orahovice na daljnja školovanja. Subotnja skupština poslužila je i za izbor novog tajnika, blagajnika i dopredsjednika Udruge. Do kraja mandata aktualnog vodstva Udruge, tajničke poslove obnašat će Denis Podić, za likvidatora – blagajnika izabrana je Ida Barić, dok je Tomislav Pančić biran na dužnost dopredsjednika.
U planu rada za naredno jednogodišnje razdoblje predsjednik Kufner kazao je kako će posebnu pozornost pokloniti obilježavanju desete godišnjice rada i djelovanja Udruge kroz organizaciju kulturnih, zabavnih i glazbenih sadržaja. U ime Grada Orahovica i Turističke zajednice, Skupštinu je pozdravila izaslanica gradonačelnice Petin, Tanja Maričić, koja je pohvalila rad Udruge, rekavši kako će Grad Orahovica i Turistička zajednica i dalje podržavati svaku dobru ideju ili manifestaciju koja dođe od mladih ljudi, koji žive i rade u Orahovici. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 88 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 59

Jučer 182

Ovaj tjedan 59

Ovaj mjesec 7153

Ukupno 2031121