2019 02 22 HVIDR a006

U petak 22. veljače 2019. Udruga HVIDR-a Orahovica je održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Skupštini su kao gosti bili nazočni zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Darko Žužak, načelnik općine Čačinci i domaćin Mirko Mališ, predsjednik Odbora za branitelje i zajednice udruga HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš, predstavnik grada Orahovice Milan Babac te predsjednici i predstavnici drugih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Izvješće o radu iznio je predsjednik Udruge HVIDR-a Orahovica Stjepan Varaždinac i naglasio je aktivan rad udruge:

- „Organizirali smo cijeli niz obljetnica iz Domovinskog rata te sudjelovali na gotovo svim manifestacijama vezanima Domovinski rat u organizaciji braniteljskih udruga u županiji, ali i šire te na manifestacijama Grada Orahovice. Ono što želim istaknuti je rad na ostvarivanju svojih temeljnih ciljeva, a to je borba za hrvatskog branitelja i njegova prava te prava njegove obitelji.

Ovim putem bih se zahvalio Gradu Orahovici i susjednim općinama te našim pokroviteljima na velikoj pomoći u radu, medijima i posebno našem tajniku Robertu Samu koji je odradio niz projektnih aktivnosti te svakodnevno bio na raspolaganju našim članovima i hrvatskim braniteljima za svaki vid pomoći“ - rekao je Varaždinac.

Nakon podnošenja ostalih izvješća iznio je i plana rada za 2019. godinu, u kojem će briga o braniteljima i dalje biti prioritet rada Udruge, nazočnima su se obratili predstavnici braniteljskih udruga s područja županije te potom načelnik općine Čačinci Mirko Mališ nakon kojih je Milan Babac u ime Grada Orahovice pozdravio sve nazočne u ime gradonačelnice Ane – Marije Petin i  pohvalio opširna izvješća i zahvalio se što članovi udruge svojim radom promiču vrijednosti Domovinskog rata, štite dignitet Domovinskog rata, čuvaju uspomenu na poginule branitelje i što se vrijednosti i istina o Domovinskom ratu prenosi na mlađe naraštaje.

Nazočnima su se obratili i predsjednik Odbora za branitelje i HVIDR-e  VPŽ Mato Bubaš, te na kraju zamjenik župana VPŽ Darko Žužak.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 90 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 59

Jučer 182

Ovaj tjedan 59

Ovaj mjesec 7153

Ukupno 2031121