2019 02 16 DVD StaraJosava001

U subotu 16. veljače DVD Stara Jošava održalo je  Godišnju izvještajnu skupštinu u nazočnosti  predstavnika svih društava VZ Orahovica,  dopredsjednika VZ Orahovica Ivice Podboja,  zapovjednika VZ Roberta Orine i predstavnika grada Orahovice Milana Babca. Na skupštini je bilo prisutno 57 od kupno 69 članova

Izvješće o radu u prošloj godini podnio  je predsjednik DVD Stara Jošava Dalibor Saher. U izvješćima je naznačeno kako su vatrogasci DVD-a Stara Jošava tijekom 2018. godine imali dvije intervencije gašenja požara otvorenog prostora, održana su 2 sastanka Upravnog odbora i 4 sastanka vatrogasnog društva, odrađeno je 6 radnih akcija, te se konstantno radilo na edukaciji i usavršavanju članova. Pored navedenoga, Društvo je u 2018. godini realiziralo i kupovinu vatrogasnog vozila pri čemu su im financijski pomogli Grad Orahovica i Vatrogasna zajednica Orahovica.

Riječi zahvale uputio je svima koji  podupiru rad vatrogastva u Staroj Jošavi, a posebno se zahvalio gradonačelnici Petin i Gradskoj upravi. Izvješće je zatim podnio zapovjednik DVD Stara Jošava Zlatko Udovčić nakon čega su izvješća za prošlu godinu kao i financijski plan i plan rada za 2019. godinu jednoglasno prihvaćeni, nakon čega se Zapovjednik VZ Orahovica, Robet Orina obratio nazočnima te ocijenio  rad  DVD-a Stara Jošava besprijekornim. Uz Orinu obratili su se još i dopredsjednik VZ Orahovica Podboj, te predsjednici svih ostalih Društava članica VZ Orahovica.

U posjet Staroj Jošavi došli su i članovi DVD-a Dobrovac pa je ova Godišnja skupština bila je i prilika za potpisivanje Prijateljske povelje s Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Dobrovac, s kojom je definirana buduća međusobna suradnja ova dva DVD-a, a nazočnima se kratko obratio i predsjednik Dobrovačkog društva te uručio Jošavčanima poklone.

Predstavnik Grada Orahovice, Milan Babac, pozdravio je sve nazočne u ime gradonačelnice Petin, pohvalio rad i izvješća DVD-a S. Jošava te se zahvalio na korektnoj suradnji s Gradskom upravom i poželio što manje intervencija.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 71 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 244

Jučer 239

Ovaj tjedan 244

Ovaj mjesec 5629

Ukupno 1962122