2019 02 16 DVD StaraJosava001

U subotu 16. veljače DVD Stara Jošava održalo je  Godišnju izvještajnu skupštinu u nazočnosti  predstavnika svih društava VZ Orahovica,  dopredsjednika VZ Orahovica Ivice Podboja,  zapovjednika VZ Roberta Orine i predstavnika grada Orahovice Milana Babca. Na skupštini je bilo prisutno 57 od kupno 69 članova

Izvješće o radu u prošloj godini podnio  je predsjednik DVD Stara Jošava Dalibor Saher. U izvješćima je naznačeno kako su vatrogasci DVD-a Stara Jošava tijekom 2018. godine imali dvije intervencije gašenja požara otvorenog prostora, održana su 2 sastanka Upravnog odbora i 4 sastanka vatrogasnog društva, odrađeno je 6 radnih akcija, te se konstantno radilo na edukaciji i usavršavanju članova. Pored navedenoga, Društvo je u 2018. godini realiziralo i kupovinu vatrogasnog vozila pri čemu su im financijski pomogli Grad Orahovica i Vatrogasna zajednica Orahovica.

Riječi zahvale uputio je svima koji  podupiru rad vatrogastva u Staroj Jošavi, a posebno se zahvalio gradonačelnici Petin i Gradskoj upravi. Izvješće je zatim podnio zapovjednik DVD Stara Jošava Zlatko Udovčić nakon čega su izvješća za prošlu godinu kao i financijski plan i plan rada za 2019. godinu jednoglasno prihvaćeni, nakon čega se Zapovjednik VZ Orahovica, Robet Orina obratio nazočnima te ocijenio  rad  DVD-a Stara Jošava besprijekornim. Uz Orinu obratili su se još i dopredsjednik VZ Orahovica Podboj, te predsjednici svih ostalih Društava članica VZ Orahovica.

U posjet Staroj Jošavi došli su i članovi DVD-a Dobrovac pa je ova Godišnja skupština bila je i prilika za potpisivanje Prijateljske povelje s Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Dobrovac, s kojom je definirana buduća međusobna suradnja ova dva DVD-a, a nazočnima se kratko obratio i predsjednik Dobrovačkog društva te uručio Jošavčanima poklone.

Predstavnik Grada Orahovice, Milan Babac, pozdravio je sve nazočne u ime gradonačelnice Petin, pohvalio rad i izvješća DVD-a S. Jošava te se zahvalio na korektnoj suradnji s Gradskom upravom i poželio što manje intervencija.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 94 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 25

Jučer 193

Ovaj tjedan 800

Ovaj mjesec 4606

Ukupno 2141331