2019 01 29 ZRK002

28. siječnja 2019. godine Ženski rukometni klub Orahovica održao je redovu izvještajnu skupštinu na kojoj su osim članica i članova skupštine RK bili nazočni i predstavnici muškog rukometnog kluba Mirko Škorvaga i Ivica Matek, predsjednik škole nogometa „Papuk“ Darijo Krmpotić, predsjednik i tajnik županijskog rukometnog saveza Antun Blažević i Mario Šolc, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice Igor Hozić i gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin.

Predsjednica kluba Ljiljana Borić podnijela je izvješće o radu u prošloj godini i podsjetila je članove skupštine, nazočne roditelje mladih rukometašica, predstavnike sportskih klubova i nazočnu gradonačelnicu Orahovice Ana-Mariju Petin, na uspjehe koje je klub ostvario ali i na probleme s kojima se rukovodstvo kluba susretalo u radu.

Izvješća su podnijele i trenerica kluba Andrijana Rukavina te voditeljica podmlatka Ivona Bandalo.

Nakon što je predsjednica Ljiljana Borić iznijela plan rada za tekuću godinu, čestitke i zahvale na održanju kluba proteklih godina u teškim uvjetima i ostvarenim rezultatima izrekli su Darijo Krmpotić Antun Blažević i Ivica Matek.

Predsjednik ZSUGO Igor Hozić istaknuo je da je ženski rukometni klub perjanica orahovačkog ženskog sporta te naglasio kako u zajednici znaju da je rukomet posljednjih godina bio dosta zapostavljen i da se to polako mijenja što pokazuju veća ulaganja u sport i veća financijska pomoć svakom klubu i svakoj sportskoj udruzi

Gradonačelnica Ana – Marija Petin čestitala je na ostvarenim rezultatima i radu unatoč problematici i zastojima prošlih godina:

-„Zahvaljujem i roditeljima i trenerima i predsjedništvu te svima koji daju podršku klubu i djeci, voze djecu na treninge i utakmice i pomažu na razne druge načine.

Moram se osvrnuti i na problem dvorane za treninge gdje smo u suradnji sa Virovitičko-podravskom županijom pristupili rješavanju problema odvodnje zbog kojeg je došlo do oštećenja poda dvorane. Grad Orahovica je napravio kompletno novi cijeli sustav odvodnje i sada je na redu da VPŽ sanira pod kako je i dogovoreno kako bi vi i ostali napokon mogli trenirati u dvorani.

Još moram naglasiti ono što je Igor već spomenuo da smo podigli sredstva za sport u 2018. na 500.000,00 kn, a u ovoj 2019. na 600.000,00 kn kako bi svi klubovi, a posebno oni u kojima su djeca, mogu trenirati na nivou većih gradova.“ – rekla je gradonačelnica.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 104 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 19

Jučer 386

Ovaj tjedan 1649

Ovaj mjesec 7420

Ukupno 1953583