2019 01 26 Bocari004

U subotu 26. siječnja 2019. godine, u prostorijama mjesnog doma u Doljanima održana je redovna godišnja izvještajna skupština Boćarskog kluba „Doljani“, kojoj su između ostalih bili nazočni i gradonačelnica Ana – Marija Petin i predsjednik ZSUGO Igor Hozić.

Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Ivan Tomac, koji je pozdravio nazočne i iznio izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklu godinu u kojima je naglasio nabavu nove opreme za boćanje kao što su nove boće, a u planu je uzeti još kako bi se klub napokon opremio kako treba. Klub se natječe u I Međužupanijskoj boćarskoj ligi Slavonije, organizirali su memorijalni turnir „Damir Hornung“, sudjelovali u memorijalnim turnirima u drugim mjestima. Prošle godine želja je bila prelazak u viši rang natjecanja, zbog čega je bilo najavljeno rekonstruiranje boćališta što im na kraju ipak nije uspjelo. Nakon izvješća predsjednik Tomac je iznio i plan rada za tekuću godinu.

Nakon usvajanja izvješća i pozdravnih riječi gostiju, prisutne je pozdravio Igor Hozić predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice, koji je pohvalio cjelokupan rad Boćarskog kluba u protekloj godini te uputio predsjednika i članove u novi način rada Zajednice kao i veća ulaganja u sport prema novim kriterijima.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin također je pohvalila rad kluba te izjavila da će obećana potpora Grada u vidu uređenja boćališta biti realizirana kako bi članovi i natjecatelji imali što bolje uvjete za treninge, a time bi se onda pokazali i rezultati. Spomenula je gradonačelnica i povećanje izdvajanja sredstava za sport u 2019. na odnosu od prošle godine, iako je povećanja bilo i u 2018. što znači da sada većina sportskih udruga i klubova napokon mogu raditi, trenirati i natjecati se te nabavljati opremu koja im je potrebna bez nekih bojazni kako iznaći sredstva.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 130 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 246

Jučer 239

Ovaj tjedan 246

Ovaj mjesec 5631

Ukupno 1962124