2019 01 25 Tenis012

Pod predsjedanjem predsjednika kluba Miroslava Radakovića, održana redovna Izvještajna skupština Tenis kluba Orahovica, na kojoj su uz članove nazočili i gosti, gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Orahovice Igor Hozić te predstavnica Turističke zajednice Lana Jurkin.

U protekloj godini Tenis klub Orahovica nije sudjelovalo u ligaškim natjecanjima, pa je puno više pažnje poklonjeno uređenju teniskog centra, rekao je podnoseći izvješće o radu kluba Miroslav Radaković. Dodao je Radaković, kako su članovi kluba, a u sklopu Orahovačkog proljeća bili organizatori međunarodnog teniskog turnira, sudjelovali su na manifestacijama koje su bile u organizaciji Grada, poput natjecanja u kuhanju čobanca i fiš paprikaša i drugo. Radaković je istaknuo kako je klub uložio puno truda u početak obnove teniskog igrališta u parku, zahvalivši se na koncu čelništvu Grada na svesrdnoj pomaći u radu. Protekle godine preko žiro računa kluba prošlo je više od 29 tisuća kuna, a najveći iznos dobiven je od Zajednice sportskih udruga. U planu rada za naredno razdoblje, Radaković je kao glavni cilj naveo, povećanje broja članstva, te daljnje uređenje igrališta u parku i igrališta i objekata u središtu grada, te ustroj škole tenisa, za što su financijskim planom predviđena sredstva u iznosu od 45 tisuća kuna.

Rad Tenis kluba Orahovica pohvali je Igor Hozić, predsjednik ZSU Grada Orahovice koji je rekao da je klub podignut na višu razinu nego prijašnjih godina, kada je on bio sustavno zapostavljan. Pohvalno se Hozić izrazio i o uređenju igrališta u parku, koje je jedno od najstarijih u ovom dijelu Slavonije.

Skupštini nazočna gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, također je pohvalila sjajan rad mlade teniske ekipe. Rekla je Petin da ju posebno veseli plan rada za tekuću godinu, jer povećana sredstva za sport i u prošloj i u ovoj godini, donose prve plodove. Svi klubovi rade bolje, imaju više članova, djeca su ponovo zainteresirana za sport, rekla je na koncu gradonačelnica Petin. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

12. Dani kestena i vina

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 120 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 131

Jučer 239

Ovaj tjedan 131

Ovaj mjesec 4218

Ukupno 2050317