2019 01 19 RK002

U subotu 19. prosinca 2019 . su redovnu godišnju Skupštinu održali članovi RK Orahovica. Skupštinu su između ostalih pozdravili i orahovačka gradonačelnica Ana Marija Petin, te Darko Žužak, zamjenik župana Virovitičko-podravskog i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Igor Hozić.

Predsjednik kluba Samir Šahinović, podnoseći izvješće o radu za proteklu godinu, kazao je kako je sezona bila dobra, kako u radu s prvom ekipom tako i u daljnjem poboljšanju rada s najmlađim članovima te zaključio kako mu je drago da je sezona završena pozitivno bez dugova niti po jednoj osnovi, što je potvrdilo i izvješće tajnika-blagajnika Alena Šahinovića.

Izvješće je podnio i trener Zoran Ugljanac, kao i trener najmlađe ekipe RK Orahovica Marko Cingel koji je rekao kako su treninzi s mlađim dobnim skupinama počeli tek u listopadu 2018. godine pa će se rezultati vidjeti tek ove godine kada se ekipa još malo uigra, trenira u pravim dvoranskim uvijetima koji će doći nakon obnove Orahovačke sportke dvorane pa će se tako i početi s natjecanjima.

Nazočnima se obratio i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice Igor Hozić koji je pohvalio iznesena izvješća i rezultate koje je RK Orahovica ostvario:

- „u neku ruku mogu reći da je RK Orahovica među najboljim klubovima Orahovačkog sporta i zbog lige i zbog ostvarenih rezultata. Mi u zajednici znamo da je rukomet posljednih godina bio dosta zapostavljen i želimo to promijeniti pa smo tako i ono što smo obećali nakon dolaska novog vodstva ZSUGO i ostvarili. Zahvaljujem vam se na dosadašnjoj dobroj suradnji i još jednom ponavljam tu smo da vam pomognemo“. - zaključio je Hozić.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin, pohvalila je rad RK Orahovica, rekavši kako joj je rukomet posebno drag sport:

- „Čestitam na radu i trudu svima od igrača, čelnika kluba pa do igračica koje su došle u klub kako smo čuli iz udaljenih krajeva RH.  Kako smo i obećali, izdvajanja Grada Orahovice za sport su povećana i svakako da će jedan dio sredstava pripasti i vama, a prema pravednijim kriterijima koje je kako ste čuli od Igora donijela Sportska zajednica pa se tako ovim putem se zahvaljujem i pokroviteljima kluba.

Želim vam sreću u daljnjem radu, pogotovo što ste nastavili podmlađivati klub jer bez mlađih nema niti budućnosti za sport. Grad će vam uvijek biti od pomoći, a ja se želim zahvaliti i roditeljima koji puno svog vremena odvajaju kako bi se djeca bavila ovim sportom.“ - rekla je gradonačelnica Petin.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 134 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 246

Jučer 239

Ovaj tjedan 246

Ovaj mjesec 5631

Ukupno 1962124