2019 01 19 HPD003

U subotu, 19. siječnja 2019. godine, u prostorijama DVD-a Crkvari, Planinarsko društvo Orahovica održalo je godišnju izvještajnu skupštinu, kojoj je nazočila gradonačelnica Ana – Marija Petin.

Skupštinu je otvorio predsjednik HPD Orahovica Branko Peček te nakon izbora radnog predsjedništva, zamjenik predsjednika Zorko Šteiner podnio je izvješće o radu za prošlu godinu. Štajner je također iznio je Plan rada za tekuću godinu, navodeći da je jedan dio aktivnosti, koji se odnosi na planirane izlete, odrađen. Društvo će i u 2019. godini sudjelovati u manifestacijama koje organiziraju Grad i Turistička zajednica, nastavit će sa održavanjem radnih akcija koje podrazumijevaju markaciju staza i održavanje planinarskog doma Šaševo. Po završetku skupštine, sve prisutne pozdravila je orahovačka gradonačelnica Ana – Marija Petin, pohvalivši rad i aktivnosti Planinarskog društva, naglasivši da manifestacije Grada ne bi bile iste bez Društva te im je od srca zahvalio na sudjelovanju, rekavši da je to dokaz da vole svoj grad:

- „Veseli me što želite uključiti mlađe sugrađane u rad planinarskog društva, a iz vašeg izvješća se vidi koliko ste vrijedno radili. U ovoj godini obećali smo pomoći oko nove staze na stjenjaku gdje ste vi već postavili nove klinove i samo mogu još dodati da smo u ovoj godini za razliku od prošlih još više povećali sredstva za udruge pa tako i podsjećam da se ne zaboraviti prijaviti na Javni poziv Sportske zajednice za financiranje sportskih udruga i klubova čim ga objavimo kako bi osigurali sredstva za vaše projekte i programe.“ – rekla je gradonačelnica Petin.

Nakon završetka skupštine vodstvo planinarskog društva podijelilo je zahvalnice Gradu Orahovici i svima koji su članovi društva 10, 20,30 i 40  godina.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 103 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 246

Jučer 239

Ovaj tjedan 246

Ovaj mjesec 5631

Ukupno 1962124