2018 12 18 ZgradaSuda002

U utorak 17. prosinca 2018. godine prostorije bivšeg općinskog suda obišle su predsjednica Općinskog suda u Virovitici Željka Jurić, gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin i njena suradnica Lana Jurkin, sudac općinskog suda Slatina Krunoslav Gernhard, ravnatelj glazbene škole Milka Kelemena Slatina Antonio Brzica i njegovi suradnici te djelatnici Zemljišnoknjižni odjela u Orahovici.

Dio prostorija stare zgrade suda uređene su za korištenje glazbenoj školi, dok je Zemljišnoknjižni odjel preseljen u također novouređene prostorije u prizemlju.

Gradonačelnica Orahovica Ana – Marija Petin objasnila je predsjednici Željki Jurić kako se upisom sve većeg broja djece u glazbenu školu pa tako i otvaranjem novih odjela za klarinet, trombon, saksofon, flautu i druge pojavio problem prostora za rad glazbene škole.

Profesori su do sada predavanja i vježbe održavali u prostorima u starog vrtića u blizini zgrade suda gdje nije bilo dovoljno prostora za te aktivnosti, a preseljenjem djelatnika suda u Orahovici u općinski sud Slatinu otvorila se prilika te je sredstvima iz Gradskog proračuna uređeno jedno krilo gornjeg kata koje je idealno za potrebe glazbene škole i prostori Zemljišnoknjižnog odjela.

Nakon obilaska prostora Zemljišnoknjižnog odjela u prizemlju ravnatelj Brzica pokazao je nove prostorije glazbene škole gdje je nabavljen novi namještaj i kupljeni su i novi instrumenti.

Predsjednica suda Željka Jurić pohvalila je novouređene prostor i zahvalila se gradonačelnici Petin koja je najavila za narednu godinu uređenje i drugog krila te će se glazbena škola proširiti na cijeli gornji kat.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Beer fest Orahovica 2019.

BeerFest2019 000

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 109 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 13

Jučer 362

Ovaj tjedan 375

Ovaj mjesec 8200

Ukupno 2018829