2018 12 18 ZgradaSuda002

U utorak 17. prosinca 2018. godine prostorije bivšeg općinskog suda obišle su predsjednica Općinskog suda u Virovitici Željka Jurić, gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin i njena suradnica Lana Jurkin, sudac općinskog suda Slatina Krunoslav Gernhard, ravnatelj glazbene škole Milka Kelemena Slatina Antonio Brzica i njegovi suradnici te djelatnici Zemljišnoknjižni odjela u Orahovici.

Dio prostorija stare zgrade suda uređene su za korištenje glazbenoj školi, dok je Zemljišnoknjižni odjel preseljen u također novouređene prostorije u prizemlju.

Gradonačelnica Orahovica Ana – Marija Petin objasnila je predsjednici Željki Jurić kako se upisom sve većeg broja djece u glazbenu školu pa tako i otvaranjem novih odjela za klarinet, trombon, saksofon, flautu i druge pojavio problem prostora za rad glazbene škole.

Profesori su do sada predavanja i vježbe održavali u prostorima u starog vrtića u blizini zgrade suda gdje nije bilo dovoljno prostora za te aktivnosti, a preseljenjem djelatnika suda u Orahovici u općinski sud Slatinu otvorila se prilika te je sredstvima iz Gradskog proračuna uređeno jedno krilo gornjeg kata koje je idealno za potrebe glazbene škole i prostori Zemljišnoknjižnog odjela.

Nakon obilaska prostora Zemljišnoknjižnog odjela u prizemlju ravnatelj Brzica pokazao je nove prostorije glazbene škole gdje je nabavljen novi namještaj i kupljeni su i novi instrumenti.

Predsjednica suda Željka Jurić pohvalila je novouređene prostor i zahvalila se gradonačelnici Petin koja je najavila za narednu godinu uređenje i drugog krila te će se glazbena škola proširiti na cijeli gornji kat.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 88 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 174

Jučer 375

Ovaj tjedan 549

Ovaj mjesec 8259

Ukupno 1964752