vukovar svijece 1

Orahovica će i ove godine odati dužnu počast gradu koji je obranio Hrvatsku, Gradu Heroju, gradu Vukovaru. Svatko u svojim mislima ovih dana bit će uz Vukovar, uz hrvatske branitelje koji su položili svoje živote na Oltar domovine, branitelje koji su dio svoga tijela dali za suverenu i samostalnu Republiku Hrvatsku. Gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin u danima posebnog pijeteta, obratila se svojim sugrađanima:

- "Dragi sugrađani. Pozivam vas da u naredna dva dana pokušamo biti jedno tijelo, jedna duša. Pokažimo da smo spremni zajedno učiniti sve kako bi nama i našoj djeci bilo bolje i u Orahovici, ali i u Slavoniji i Hrvatskoj. Svijeće koje ćemo upaliti za sve žrtve Domovinskog rata, a posebice za žrtve Vukovara, neka odašilju poruku mira i tolerancije. Ovo su dani kada želim da nema ružnih riječi i povika. Ovo su dani mira i poštovanja, ovo su dani kada svi moramo zajedno živjeti Vukovar i Hrvatsku" - rekla je danas gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin
Gradonačelnica je također pozvala sve stanovnike Orahovice da u nedjelju 18.studenog upale svijeću, te ju stave u prozore svojih obiteljskih kuća, balkona, ograda. Svaki upaljeni lampion znak je vjere u bolje zajedničko sutra, rekla je gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 38 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 403

Jučer 731

Ovaj tjedan 1525

Ovaj mjesec 5570

Ukupno 1926229