2018 10 21 EnduroJam002

Na orahovačkom Jezeru je u nedjelju 21. listopada 2018., treću godinu za redom održan susret biciklista „Enduro Jam“ u organizaciji Osječkog biciklističkog kluba Weekend Warriors koji je zamišljen kao druženje svih onih koji su sudjelovali na natjecanjima kroz godinu i onih koji vole biciklizam. Okupljanje nije bilo natjecateljskog karaktera iako su se vozile dvije staze koje su još za Papuk Extreme Challenge uredili BK Weekend Warriors i BK Panonian.

Vozači su došli iz Zagreba, Splita, Graza (Austrija), Đakova, Slavonskog Broda, Požege, Osijeka, Virovitice, Orahovice, Siska i mnogih drugih gradova i mjesta.

- „Cilj je bio popularizacija biciklizma i cikloturizma koji je u ovoj županiji na iznimno visokoj razini i ima zapažene rezultate, a isto tako željeli smo promovirati ljepote Parka prirode Papuk, Orahovice i ovog dijela Slavonije. Na Enduro stazi je bilo oko pedesetak sudionika, a na Cross countri stazi petnaestak, što znači nekih 60 – 65 sudionika + organizatora okupilo se danas ovdje na ovom lijepom mjestu. Staze su duljine oko 20km Cross Country i oko 3 km Enduro.

Lijepo smo se zabavili, odvozili staze, podijelili nagrade za najviše padova, najljepši auto sudionika i slično, pošto event nije natjecateljskog karaktera.“ -  rekao je Ivo Anić iz redova organizatora.

 

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 55 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 321

Jučer 452

Ovaj tjedan 1157

Ovaj mjesec 7653

Ukupno 1917428