2018 10 22 Vucica002

U ponedjeljak 22. listopada2018. održana je redovna Godišnja izvještajna skupština Učeničke zadruge „Vučica“, koja radi i djeluje u sklopu Srednje škole Stjepan Ivšić u Orahovici.

Voditelj Učeničke zadruge Mirko Kufner podsjetio je nazočne zadrugare i goste, kako Učenička zadruga Vučica, postoji nešto više od dvije godine , u kojem je periodu postigla značajne uspjehe. Posebice je Kufner naglasio izborenu državnu smotru Učeničkih zadruga u Zadru, na kojoj su orahovački zadrugari osvojili nagradu za naj-proizvod, Zeleni silvanac sa stalkom za čaše.

U protekloj nastavnoj godini, članovi Učeničke zadruge Vučica sudjelovali na skupu međužupanijske suradnje Hrvatskih udruga učeničkog zadrugarstva Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. Članovi ekonomske sekcije sudjelovali su u priprema za blagdan Uskrsa, također su sudjelovali i na Županijskoj smotri Učeničkih zadruga u Virovitici, a na ovogodišnjoj smotri predstavili su se s novim proizvodom, šumećim kuglicama za kupanje. Zadruga je sudjelovala i na Sajmu vina i kulena u Orahovici, te na Sajmu poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma u Donjem Miholjcu, kao i na orahovačkoj Kestenijadi.

Pošto je nekoliko učenika završilo školovanje i napustilo školu, bilo je potrebno izvršiti i promjene u Zadružnom odboru, pa je tako u Zadružni odbor iz reda roditelja izabrana Dorica Gernhard. Za voditelja cvjećarske sekcije izabran je Danijel Stojković, dok će voćarsko-vinogradarsku-vinarsku sekciju voditi Mirko Kufner.

Skupštini nazočna gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin, čestitala je zadrugarima, ali i njihovim profesorima, na postignutim uspjesima. Gradonačelnica je naglasila kako će Grad Orahovica i u narednoj godini kupovati proizvode zadruge, koje će potom koristiti za promociju Orahovice ali i učeničkog zadrugarstva u Orahovici. (www.radioorahovica.com)

2018 10 22 Vucica003

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 70 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 321

Jučer 452

Ovaj tjedan 1157

Ovaj mjesec 7653

Ukupno 1917428