2018 10 11 ZRK001 

Na redovnoj izbornoj Skupštini ŽRK Orahovica održanoj 11. listopada u restoranu Ružica grad, Ljiljana Borić, ponovo je izabrana za predsjednicu kluba. U radu će joj pomagat će dopredsjednica Natalina Prokš, te tajnica Andrijana Rukavina.

Izabran je i novi Izvršni odbor pa će tako Marijana Marčinković obnašati blagajničke poslove, te kao članovi Ana Boljkovac, Dunja Straka, Andreja Gvozdenović, Marijana Rađenović, Anđela Bartolović, Mira Kolar i Marija Grabovac. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Kaja Iličić, i za članove Marija Štajdohar I Ivona Bandalo.

- „Radite dobro i mi u Gradskoj upravi pratimo vaš rad. Znam da imate problema sa sportskom dvoranom, no dvorana nije u našoj domeni. Taj problem mora se hitno riješiti, jer to nije fer prema polaznicima škole, ali i sportu u Orahovici uopće. Cijelo ljeto nije se činilo ništa, a koliko imam informacija, još uvijek se ne zna kada će radovi početi.“ - rekao je zamjenik gradonačelnice Dalibor Fofonjka, te poželio klubu puno sreće u daljnjem radu.

Na skupštini je bi prisutan i predsjednik Zajednice športskih udruga Garda Orahovice Igor Hozić koji je čestitao na dosadašnjem radu, kao i novoizabranim čelništvu kluba:

- „Ženski RK Orahovica je primjer sportskog kluba kako treba raditi. Broj djece kojeg okupljate je impozantan i to je ono što našem gradu treba. Zahvaljujem se što ste Zajednici uvijek izlazili u susret kad god je nešto trebalo“. - rekao je sinoć na koncu Skupštine Igor Hozić.
Predsjednica Ljiljana Borić zahvalila se na ponovnom izboru i napomenula da su planovi kluba veliki:
- „Htjeli bi ustrojiti seniorsku ekipu, no samo ako djevojke ostanu na školovanju u Orahovici, u protivnom to neće biti moguće. Nastavit ćemo s radom posebice s djevojčicama, jer ako nema pomlatka neće biti niti seniorske ekipe. Ovim putem zahvalila bih se svim roditeljima djevojčica na pomoći klubu kada god je trebalo“. - rekla je predsjednica Borić.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

12. Dani kestena i vina

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 135 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 131

Jučer 239

Ovaj tjedan 131

Ovaj mjesec 4218

Ukupno 2050317