2018 09 01 BiciklistiXC024

Biciklistički klub ”Lood” Orahovica organizirao je jubilarnu 10. XC utrku Srednjovjekovnim stazama u sklopu Slavonske brdske biciklističke lige. Okupilo se preko 50 vozača koji su prošli ovu zahtjevnu.

Okupljene i natjecatelje je pozdravio dopredsjednik kluba Robert Hofman i objasnio pravila utrke, a ovu jubilarnu  10. XC utrku otvorila je orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin zahvalivši ekipi iz BK Lood na organizaciji događaja koji uvelike promovira turizam Orahovice:

- „Želim vam svima sretnu i uspješnu utrku, drago mi je što je BK Lood organizirao ovu utrku baš na ovom prelijepom mjestu i što ste se okupili u ovolikom broju. Nadam se da ćete uživati u našem gostoprimstvu i da će nam naši dečki biti dobri domaćini“. – rekla je gradonačelnica

U dva starta utrke startali su prvo najmlađi sudionici, žene i veterani, a u drugom juniori i seniori elite. U kategoriji juniora slavio je Borna Katić dok je drugi bio Petar Vrkić, kod kadeta najbrži je bio Dejan Gavrić iz BK Kastel Banja Luka, drugo mjesto pripalo je Marku Vargi iz orahovačkog LOOD-a, a treće Danijelu Peštaju. U kategoriji žene najbolja je bila domaća vozačica, sjajna mlada 15.-godišnja Lana Marinić, a drugo mjesto osvojila je Jelena Vukosavljević iz BK Laktaši (BiH).

U kategoriji veteran A najbolji je bio mađar Peter Nagy iz Team Imperatora, srebro je osvojio njegov klupski kolega Peter Vajda Janos dok je brončani bio Nino Margaretić iz BK Slatina. Kod veterana B prvi je bio Tihomir Kovač iz BK Osijek 2000, drugi Tihomir Šatrović iz BK Našice, a treći Peter Mack iz kluba 480 Fit Boys mađarskog Pečuha. U konkurenciji veterana C slavio je Siniša Crnčan iz BK Maraton team Donji Miholjac, drugi je bio Vladimir Tessari iz pakračkog BK Titan dok je treći ciljnu vrpcu ”presjekao” Tihomir Šikić iz brodskog BK Festunga.

U kategoriji sport prvi je bio Matija Kokotec iz BK Đurđevac, drugo mjesto Edvin Bertić, a na trećem Denis Brandis iz BK Osijek 2000. U najzahtjevnijoj kategoriji elite najbrži je bio, stavivši zlato oko vrata, Saša Jefitinić iz BKG Tuškanac Zagreb, srebrni je bio Andrej Breulj iz BK Festung Slavonski Brod, a brončani njegov momčadski kolega Darko Čop.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Beer fest Orahovica 2019.

BeerFest2019 000

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 69 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 58

Jučer 345

Ovaj tjedan 58

Ovaj mjesec 10124

Ukupno 2020753