2018 09 06 PrezentacijaKamiona001

U komunalnom poduzeću Papuk d.o.o. održana je prezentacija vozila s dvije komore za odvojeno prikupljanje otpada. Kapacitet vozila je 10m3 a komore su podijeljene na dvije jednake.

- „Jedno takvo slično vozilo imamo, riječ je o velikom kamionu DAF s komorama 70:30, koji je nabavljen 2016. godine preko Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Zbog problema pri ulazu velikog kamiona u manje ulice ali i zbog najavljenog raspisivanja novog natječaja za financiranje nabave ovakvih vozila odlučili smo kontaktirati tvrtku O-K-Teh d.o.o. iz Zagreba da nam prezentiraju neko slično vozilo.“ – Rekao je direktor komunalnog poduzeća Papuk d.o.o. Zdravko Dijaković.

Te dodao kako bi ovo manje vozilo bilo idealno za naše uvjete s obzirom na uske ulice i brdski dio grada Orahovice, brzina sustava za pražnjenje kanti i kontejnera podiže efikasnost i brzinu prikupljanja otpada, a tako i brzi automatizirani istovar na deponiju. Inače tvrtka O-K-Teh se bavi kompletnim preuređivanjem šasija kamiona i pretvaranjem u vozila za prikupljanje otpada s tim da su komponente prilagođene naručitelju.

- „Ovo vozilo prilagođeno je za pražnjenje 4 kante odjednom ili dva kontejnera gdje se širina stražnje strane može prilagoditi tj. automatski proširiti i sustav je opremljen video nadzorom tako da vozač u svakom trenutku može vidjeti što se oko vozila događa“ – zaključio je Dijaković.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 70 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 241

Jučer 670

Ovaj tjedan 2755

Ovaj mjesec 12998

Ukupno 1887045