2018 09 04 Vinari014

Članovi Udruge vinogradara, vinara i voćara Orahovica održali su 4. rujna 2018. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu kojoj su nazočili gradonačelnica Ana – Marija Petin i njen suradnik Milan Babac.

Predsjednica Udruge, Blaženka Mozer iznijela je aktivnosti koje su odrađene tijekom protekle godine, navela je proslavu svetog Vinka, organizaciju Martinjske zabave, sudjelovanje na Sajmu vina i kulena u Orahovici, organizaciju radionice “Dani vinograda” , na kojoj je tema bila određivanje roka berbe grožđa, te predavanje o zlatnoj žutici vinove loze, koja se sve češće pojavljuje u vinogradima. Također su u 2017. održavani sastanci na kojima su članovi udruge savjetovani o zaštiti grožđa i voćaka kao i njezi vina.

Gradonačelnica Ana - Marija Petin uputila je pohvale za uspješan rad, a tako i pomoć pri organizaciji gradskih manifestacija te rekla kako će kroz projekt “Vinske priče 2”, prostor stare ložione uskoro biti prenamijenjen u kušaonu vina, te će to u budućnosti biti mjesto gdje će se svi vinogradari, vinari i voćari moći okupljati, održavati stručna predavanja ali isto tako i prezentirati svoje proizvode.

 

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 65 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 240

Jučer 670

Ovaj tjedan 2754

Ovaj mjesec 12997

Ukupno 1887044