2018 09 03 NovaSkolskaGodina020

U ponedjeljak 3. rujna 2018. godine u osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić, prigodnom svečanošću obilježen početak nove pedagoške godine godine. Učenike i nastavnike pozdravile su jučer ravnateljica škole, Maja Škraba i orahovačka gradonačelnica, Ana – Marija Petin.

Uz želje da im i ova školska godina bude uspješna ravnateljica Škraba je najavila i kako od ove godine s primjenom kreće sustav e-dnevnik, kojim će klasične imenike zamijeniti tableti te će roditelji putem internetske aplikacije u svakom trenutku imati uvid u ocjene i vladanje djece.

Puno uspjeha u novoj školskoj godini učenicima i njihovim učiteljima poželjela je i orahovačka gradonačelnica Ana – Marija Petin, koja je rekla:

- „Danas smo osim učenika osnovne škole obišli i područnu školu Nova Jošava te školarcima želim sretan prvi dan, puno dobrih ocjen, novih prijateljstava i novog znanja. Istakla bih kako se društvo koje ulaže u znanje ne mora brinuti za svoju budućnost pa tako i budućnost našeg mjesta poznavajući sve naše mlade sugrađane i njihove uspjehe. Tako smo da bi im uvjeti bili što bolji i što kvalitetniji i da bi im cijela školska godina bila lakša osigurali smo udžbenike, radne bilježnice i omote za sve njih kako bi i njihovim roditeljima početak školske godine bio što manje stresan, a što smo obećali i u predizbornoj kampanji. Vjerujem da će sve ono što ova vlast ulaže u školstvo tj. u svoje mlade sugrađane dati rezultate, da će stjecanjem novih znanja naši učenici ostati u svome gradu i na taj način doprinijeti razvoju svoje sredine. Ovom prigodom zahvaljujem se i učiteljicama i učiteljima na kojima je velika odgovornost prenošenja znanja i da stvaraju od naše djece kvalitetne i korisne članove naše zajednice i koji su puno pomogli pri odabiru udžbenika te da se kompleti dočekaju danas na stolu svakog školarca.“ – rekla je gradonačelnica.

Gradonačelnica Ana – Marija Petin i njena suradnica Lana Jurkin obišle su prvoškolce u njihovim razredima i pomogle im podijeliti udžbenike kojih je ove godine u školu krenulo 43-oje, od čega 35 u Osnovnoj školi, a 8 u Područnoj školi u Novoj Jošavi.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 64 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 240

Jučer 670

Ovaj tjedan 2754

Ovaj mjesec 12997

Ukupno 1887044