2018 09 03 NovaPedagoskaGodina022

U ponedjeljak 3. rujna 2018. počela je nova pedagoška godina u dječjem vrtiću Palčić, a puno sreće i strpljenja, tetama i malim sugrađanima, poželjeli su predstavnici gradske vlasti, gradonačelnica Ana Marija Petin i Lana Jurkin:

- „današnji dan mi je jedan od dana kada imam najslađe obaveze, a to je posjet djeci u vrtiću i zadovoljna sam rezultatima koje smo obećali još u predizbornoj kampanji gdje smo obećali da će sva djeca zaposlenih roditelja pronaći svoje mjesto u vrtiću uz što smo još zaposlili nove djelatnike kako bi bilo moguće povećati i kapacitet vrtića.

Pripremili smo i projekt dogradnje vrtića kako bi mališani imali još bolje uvjete, a urediti će se i okoliš i postaviti novo dječje igralište jer briga za najmlađe sugrađane od rođenja do završetka škole nam je prioritet, a kroz razne mjere osigurati ćemo nova radna mjesta kako bi ostali u našem gradu i ovdje osnovali obitelj.“ - rekla je gradonačelnica.

Borislava Kordoš, ravnateljica Vrtića, zahvalila se gradonačelnici na posjeti, rekavši kako je ovo najveći broj djece do sada upisanih u vrtić:

- „Evo od ove godine je upisan najveći broj djece do sada, tj. u sedam odgojnih skupina primljeno je 131 dijete i od ove godine imamo dvije jasličke skupine. Novina ove godine je da u vrtić kreću i djeca s težim teškoćama u razvoju, a riječ je o troje djece koja će imati svog asistenta. Sukladno svemu tome zaposlena su dva nova djelatnika u jasličku skupinu, dva asistenta i jedan koji za sada volontira dok ne vidimo hoće li se dijete prilagoditi. “ - rekla je ravnateljica Kordoš.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Bal pod maskama 2019.

Maskare2019

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 56 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 19

Jučer 386

Ovaj tjedan 1649

Ovaj mjesec 7420

Ukupno 1953583