2018 07 21 TK2018 000

U subotu 21. srpnja  odigran je drugi turnir u malom nogometu na  igralištu s umjetnom travom, na kojem su nastupile ekipe orahovačkih caffe barova i restorana. Turnir je ostvario cilj organizatora, Grada Orahovice i Turističke zajednice, da uz mali nogomet subotnje poslijepodne i večer  i igračima i gledateljima na tribinama,  budu zanimljivi i zabavni. Tomu je doprinijelo devet momčadi i zabavne igre koje su priređene u pauzama utakmica.

Pokrovitelji ovogodišnjih nagrada bili su trgovina AS (Agroselo), Vinarija Patkoš i Restoran jezero.

Igralo se po grupama, svatko sa svakim, 12 minuta (bez poluvremena), a igrale su momčadi Caffe barova: Matko, Bad Company, Blues, Enigma, Mustang, Plavac, Royal, Vertigo i hotel Dukat.

Turnir je otvorila gradonačelnica grada Orahovice Ana – Marija Petin koja je, osim što je  zahvalila ugostiteljima na podršci i sudjelovanju na turniru, izrekla riječi zahvale što su u vrijeme odigravanja Svjetskog prvenstva u nogometu, bili izuzetno organizirani i za građane, svoje goste, učinili sve da u što boljoj atmosferi navijaju za srebrne Vatrene. Potom je kazala:

- „Iskoristit ću ovu prigodu i podijeliti s vama veliku i značajnu vijest s jučer održanog Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, na kojem je potpisivanjem ugovora, našem gradu osigurano 58 milijuna kuna za projekt uređenja Turističko-rekreacijskog centra „Jezero-Hercegovac-Ružica grad“ i uređenjem kojega će i za vas biti stvoreni uvjeti da proširite svoj posao i ostvarite dodatnu zaradu. Na izletištu „Jezero“ uredit ćemo  smještajne kapacitete i nastaviti s uređenjem kupališta, što će biti osnova i za povećanje ugostiteljskih usluga“.

Posljednja, finalna  utakmica malonogometnog turnira odigrana je u 23 sata, nakon koje je gradonačelnica Ana-Marija Petin, pobjednicima uručila pehare. Pehar za treće mjesto na turniru primila je ekipa Cafe bara Plavac, za drugo mjesto ekipa Cafe bara Royal, a za osvojeno prvo mjesto pehar i prijelazni pehar  predan je ekipi Cafe bara Mustang.

Uručene su i pojedinačne nagrade i to: za najboljeg vratara proglašen je Jakov Gotovac (CB Plavac), najbolji strijelac Dinko Perković (CB Mustang) i najbolji igrač turnira Matej Rukavina (CB Royal). (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 98 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 152

Jučer 731

Ovaj tjedan 1274

Ovaj mjesec 5319

Ukupno 1925978