2018 07 01 SVIK Maraton039

U sklopu Sajma vina i kulena, održan je Vinski maraton, koji je ove godine održan u okviru projekta Interreg V-A Hungary-Croatia Co-operation Programme 2014-2020 Project: „HU-CRO Wine Stories II“ sufinanciran sredstvima Europske unije.

Vinski maraton je održan 1. srpnja na izletištu „Jezero“, a sudionici su trčali oko jezera, gdje su bila postavljena četiri punkta orahovačkih proizvođača vina: PP Orahovica, Vina Patkoš, „Iskrena vina“ Matković i punkt Udruge vinogradara-vinara i voćara Orahovica.  Mjerena je brzina i količina popijenog vina, a sukladno ostvarenim rezultatima, treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Goran Zdenčanović, srebrna medalja pripala je Jadranki Božić i zlatna medalja Robertu Nekiću.

Također, temeljem postignutih rezultata na maratonu, put u Villany na međunarodni Vinski maraton osvojili su: Đurđica Delić iz Slatine, Radoje Medenica i Mato Pisac iz Orahovice i Jasmina Marjanović i Dubravko Marjanović iz Osijeka.

Nagrade su im uručile zaposlenica JUO Grada Orahovice Irela Strabić  dipl.arh. i gradska vijećnica Lana Jurkin mag.oec. Na Vinskom maratonu, svoje kozmetičke i medicinske bio preparate te ručno rađen nakit, predstavila je Učenička zadruga „Zalatnuk“, iz Osnovne škole Eugena Kumičića iz Slatine, a sudionici i organizatori te partneri na projektu, gosti iz grada Villany proveli su ugodno vrijeme na jezeru, uz glazbu skupine 4 Asa. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Regionalni izbor vinske kraljice 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 67 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 75

Jučer 670

Ovaj tjedan 2589

Ovaj mjesec 12832

Ukupno 1886879