Grad Orahovica  kao poslodavac, za Javne radove na području grada Orahovice, iskazao je potrebu za 16 radnika na poslovima na revitalizaciji javnih površina. Rad se zasniva na određeno vrijeme, radno iskustvo nije važno, a na natječaj se mogu javiti osobe sa završenim nižim razredima osnovne škole do završene četverogodišnje srednje škole.

Poslovi koji će se obavljati u javnim radovima su uređenje i održavanje javnih površina, radovi u vrtovima i parkovima, uređenje mjesnih groblja, košnja trave na javnim površinama, uređenje dječjih igrališta, održavanje prometnih površina i ostali poslovi na uređenju okoliša. Zapošljavanje u javnim radovima provodi se uz podršku mjera aktivne politike zapošljavanje.

Natječaj je otvoren od 16. svibnja do 23. svibnja 2018. godine, a sve dodatne informacije zainteresirani mogu potražiti na službenim web stranicama Zavoda za zapošljavanje na poveznici:

https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=92625446

Pisanu zamolbu zainteresirani trebaju poslati poštom ili dostaviti osobno na adresu: GRAD ORAHOVICA Franje Gavrančića 6 33515 Orahovica.

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

VideoGalerija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 48 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 164

Jučer 832

Ovaj tjedan 996

Ovaj mjesec 11464

Ukupno 1848109