2018 05 07 HamagBiCro004

Danas, 07. svibnja održana je radionica o mogućnostima dodjele bespovratnih sredstava i financijskih instrumenata za poduzetnike u Orahovici, u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO u suradnji s Gradom Orahovica.

Nazočne poduzetnike pozdravila je gradonačelnica Ana-Marija Petin, zahvalivši članu Uprave Mariu Turaliji, što se odazvao pozivu da orahovačke poduzetnike upozna sa svim mogućnostima financijskih instrumenata i bespovratnih potpora. Gradonačelnica Petin iskoristila je prigodu i ukratko poduzetnike upoznala s poticajnim mjerama kojima grad potiče gospodarstvo i stvara uvjete za otvaranje novih radnih mjesta, te poželjela ugodan rad na radionici.  Mario Turalija, član Uprave HAMAG-BICRO-a, kazao je da su do sada održali brojne prezentacije u Slavoniji. U kratkom predstavljanju agencije, rekao je da je ona posredničko tijelo druge razine Ministarstva gospodarstva, što znači da provode sve natječaje koje ministarstvo raspiše.

Temeljem prikupljenog iskustva kroz funkciju Posredničkog tijela razine 2 (PT2), predstavnice HAMAG-BICRO-a  upoznale su poduzetnike s najčešćim pogreškama koje se događaju prilikom izrade projektnih prijava, kao i s pojedinim fazama tijekom provedbe projekta nakon potpisivanja ugovora. Poduzetnicima su prezentirane mogućnosti financiranja putem financijskih instrumenata, aktualni otvoreni pozivi u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014. – 2020., a koje provodi HAMAG-BICRO, te su najavljeni pozivi iz istog Operativnog programa koji će biti objavljeni do kraja godine. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 111 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 176

Jučer 375

Ovaj tjedan 551

Ovaj mjesec 8261

Ukupno 1964754