2018 05 05 Zubac000

Ivica Zubac, velika košarkaška nada još većih Los Angeles Lakersa, jučer je bio gost gradonačelnice Orahovice Ana-Marije Petin, koja ga je primila u svom uredu.

Naime, Ivica Zubac, dio ljetnog odmora provodi u Orahovici, gdje s djevojkom Orahovčankom Kristinom Prišč, odmara od ultra-naporne NBA košarkaške sezone.

Spoznajući da je Zubac stigao u Orahovicu, gradonačelnica Petin, upriličila je svečani prijem.

- „Velika je čast primiti jednog NBA košarkaša i ja se zahvaljujem Kristini što ste se odazvali mom pozivu. Prateći društvene mreže, zahvaljujem se na promociji Orahovice. Ovo je samo prvi korak u našoj budućoj suradnji. Želimo da nam pomogneš u promociji našeg grada, košarke i sportskog turizma“. - rekla je gradonačelnica Petin.

Ivica Zubac rođen je prije 21.godinu u Mostaru, obitelj mu živi u Čitluku, od kuda je i krenuo u košarkaški svijet. Nakon Zrinjevca, karijeru je nastavio u Ciboni, igrao je za Mega Leks, a potom je u drugom krugu “draftiran” u velike Lakerse, gdje već dvije godine u najjačoj ligi svijeta igra odličnu košarku.

- „Iznimno mi je drago da sam danas ovdje. Orahovica je krasan mali grad, Jezero me oduševilo, čak sam se i okupao. Volim doći ovdje, ljudi su ljubazni. Znam da se puno pažnje u Orahovici poklanja sportu, da je Orahovica dala dosta vrhunskih sportaša. Kristina mi je puno pričala o svom gradu i zaista je ovdje lijepo. Dirnut sam pažnjom gradonačelnice Petin i kad god budem bio slobodan pomoći ću“ - rekao je Zubac.

Nakon opuštenog i spontanog razgovora, dogovorena je I prva suradnja.

- „Pošto je Ivica izrazio želju pomoći nama u daljnjem promicanju grada i sporta, odlučili smo zajedno naredne godine tijekom lipnja mjeseca, organizirati košarkaški kamp Ivice Zupca“ - rekla je gradonačelnica Petin.

Zubac također nije skrivao zadovoljstvo prijedlogom:

- „Moje ime i prezime stoji vam na raspolaganju. Spreman sam doći u Orahovicu i s klincima provesti tri, četiri dana. Dovest ću u Orahovicu svoje prijatelje košarkaše i trenere s kojima sam radio, Lakersi će pomoći također svojim propagandnim materijalom, i zaista možemo napraviti lijepu priču. Znam da je Orahovica imala košarkaški klub, pa eto prigode da opet klince zainteresiramo da se bave tim sportom“. - zaključio je Zubac.

U znak pažnje, 216 cm visoki centar LA Lakersa, gradonačelnici Petin poklonio je svoj dres s brojem 40 u kojem je nastupao, dok su Kristina i Ivica kući ponijeli umjetničku sliku. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2019. u malom

Proracun u malom 2017 kopija

Dežurni telefon 0 - 24

Papuk doo Logo

Prijava kvara – dežurni telefon:

0981834002

Financiranje sportskih udruga

javni poziv 2019 300x125

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Lokalni program za mlade 2018. - 2021.

LPM PAUK Banner

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 34 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 173

Jučer 375

Ovaj tjedan 548

Ovaj mjesec 8258

Ukupno 1964751