2018 05 05 Zubac000

Ivica Zubac, velika košarkaška nada još većih Los Angeles Lakersa, jučer je bio gost gradonačelnice Orahovice Ana-Marije Petin, koja ga je primila u svom uredu.

Naime, Ivica Zubac, dio ljetnog odmora provodi u Orahovici, gdje s djevojkom Orahovčankom Kristinom Prišč, odmara od ultra-naporne NBA košarkaške sezone.

Spoznajući da je Zubac stigao u Orahovicu, gradonačelnica Petin, upriličila je svečani prijem.

- „Velika je čast primiti jednog NBA košarkaša i ja se zahvaljujem Kristini što ste se odazvali mom pozivu. Prateći društvene mreže, zahvaljujem se na promociji Orahovice. Ovo je samo prvi korak u našoj budućoj suradnji. Želimo da nam pomogneš u promociji našeg grada, košarke i sportskog turizma“. - rekla je gradonačelnica Petin.

Ivica Zubac rođen je prije 21.godinu u Mostaru, obitelj mu živi u Čitluku, od kuda je i krenuo u košarkaški svijet. Nakon Zrinjevca, karijeru je nastavio u Ciboni, igrao je za Mega Leks, a potom je u drugom krugu “draftiran” u velike Lakerse, gdje već dvije godine u najjačoj ligi svijeta igra odličnu košarku.

- „Iznimno mi je drago da sam danas ovdje. Orahovica je krasan mali grad, Jezero me oduševilo, čak sam se i okupao. Volim doći ovdje, ljudi su ljubazni. Znam da se puno pažnje u Orahovici poklanja sportu, da je Orahovica dala dosta vrhunskih sportaša. Kristina mi je puno pričala o svom gradu i zaista je ovdje lijepo. Dirnut sam pažnjom gradonačelnice Petin i kad god budem bio slobodan pomoći ću“ - rekao je Zubac.

Nakon opuštenog i spontanog razgovora, dogovorena je I prva suradnja.

- „Pošto je Ivica izrazio želju pomoći nama u daljnjem promicanju grada i sporta, odlučili smo zajedno naredne godine tijekom lipnja mjeseca, organizirati košarkaški kamp Ivice Zupca“ - rekla je gradonačelnica Petin.

Zubac također nije skrivao zadovoljstvo prijedlogom:

- „Moje ime i prezime stoji vam na raspolaganju. Spreman sam doći u Orahovicu i s klincima provesti tri, četiri dana. Dovest ću u Orahovicu svoje prijatelje košarkaše i trenere s kojima sam radio, Lakersi će pomoći također svojim propagandnim materijalom, i zaista možemo napraviti lijepu priču. Znam da je Orahovica imala košarkaški klub, pa eto prigode da opet klince zainteresiramo da se bave tim sportom“. - zaključio je Zubac.

U znak pažnje, 216 cm visoki centar LA Lakersa, gradonačelnici Petin poklonio je svoj dres s brojem 40 u kojem je nastupao, dok su Kristina i Ivica kući ponijeli umjetničku sliku. (www.radioorahovica.com)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 30 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 403

Jučer 731

Ovaj tjedan 1525

Ovaj mjesec 5570

Ukupno 1926229