2018 03 04 Tenisklub011

Izvanredna-izborna skupština Tenis kluba  Orahovica, održana je u nedjelju, 4. ožujka, na kojoj su članovi jednoglasno za novog predsjednika izabrali Miroslava Radakovića.

Dojučerašnji predsjednik  Mario Šafer, pojasnio je  razloge traženja razrješenja s dužnosti predsjednika kluba, a oni su  privatno-poslovne obveze, zbog kojih je  dosadašnjem čelništvu dana  razrješnica, pa su na prijedlog Kandidacijske komisije, izabrani novi članovi Upravnog I Nadzornog odbora kluba.
Izabrani  predsjednik Radaković u novi Upravni odbor izabran  je po funkciji, a uz njega članovi su i Toni Patkoš, Vedran Kordoš, Josip Gotler i Radoje Medenica.

Novi predsjednik Nadzornog odbora je Vendi Vujnović, a članovi  Mario Matek i Mario Šafer.
- "Iznenađen sam izborom na funkciju predsjednika ali mi je i velika čast. Nadam se da ću funkciju predsjednika obavljati dobro kao i prošli predsjednik. Drago mi je da smo u klub postavili mlade ljude, i nadam se da ćemo u ovom mandatu obaviti dobar posao." – rekao je novi predsjednik TK Orahovica Miroslav Radaković.

Skupštini je nazočila gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, koja je uz čestitke novoizabranom čelništvu, pohvalila uključivanje mladih ljudi u rad kluba:

- „Čestitam novoizabranima. Vjerujem da ćete sve obaviti kako treba. Mi u Gradu smo tu za vas i pomoći ćemo vam koliko god je potrebno, ne samo savjetom već i  financijski. Tenis klub je potreban našem gradu i treba ga sačuvati, a ja se nadam  da je pred svima vama blistava budućnost.“ - kazala je gradonačelnica Ana – Marija Petin. Gradonačelnica je iskoristila prigodu i obzirom da joj igranje tenisa nije strano,  zamolila je pristupnicu za članstvo u Tenis klubu Orahovica. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Adventski radio na trgu

Adventski radio Manja

Winamp  Windows Media Player icon  itunes  Real Player icon  Quicktime

shoutcast

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 66 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 439

Jučer 378

Ovaj tjedan 3170

Ovaj mjesec 7215

Ukupno 1927874