2018 03 03 Sanjkanje001

Pravo uživanje na snijegu i sanjkanju djeci su u subotu poslijepodne priuštili grad Orahovica, Turistička zajednica i Udruga Red vitezova Ružice grada, koji su organizirali natjecanje u sanjkanju i to u samom centru grada, na središnjem trgu. Koliko su u natjecanju uživala djeca, jednako zanimljivo bilo je i njihovim roditeljima koji su se uključili u natjecanje i na sanjkama odmjerili spretnost i spremnost na stazi.

Sudionike je pred početak natjecanja pozdravila i pobodrila gradonačelnica Ana-Marija Petin, njezin zamjenik Dalibor Fofonjka bio je jedan od natjecatelja, a predsjednik udruge Reda vitezova Ružice grada Vlado Grgić Crni, vodio je i koordinirao natjecanje koje se odvijalo u četiri kategorije.

Nakon napetih spustova i odmjeravanja spretnosti, u natjecanju djece na sanjkama najuspješniji je bio Vito Lukić, drugo mjesto osvojila je Lara Petin, a treća je bila Buga Pavličić.

Odvažniji su se spuštali na vrećama i u toj kategoriji pobijedio je Patrik Špalj, drugo mjesto je osvojio Srđan Jovanović i treće Ivan Fofonjka.

Navijanje se nastavilo i kada su na sanjkama stazu odmjeravali odrasli, a najuspješniji među njima bio je Dalibor Fofonjka, drugo mjesto pripalo je Stipi Bariću i treće Darku Bušljeti.

Posljednja utrka bila je, natjecanje u parovima u kojoj su otac i sin, Marko i Ivan Belobradić imali najbrže sanjke i osvojili prvo mjesto, drugi par bili su Lara Petin i Vito Lukić, dok su treće mjesto osvojili Miroslav i Duje Jocko.

Pobjednicima je u ime Grada Orahovice nagrade uručila Lana Jurkin, a kuhanog čaja i vina bilo je za sve natjecatelje i gledatelje i navijače ovog prvog natjecanja u sanjkanju održanog na gradskom trgu. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Adventski radio na trgu

Adventski radio Manja

Winamp  Windows Media Player icon  itunes  Real Player icon  Quicktime

shoutcast

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 102 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 439

Jučer 378

Ovaj tjedan 3170

Ovaj mjesec 7215

Ukupno 1927874