Zbog sigurnosti djece, u osnovnoj školi nema nastave u poslijepodnevnoj smjeni!

Iako snijeg ne prestaje padati i u gradu ga ima više od 40 cm, a proglašeni su zimski uvjeti na svim cestama, kada je riječ o zimskoj službi, stanje u gradu je pod kontrolom, izjavili su gradonačelnica Orahovice Ana-Marija Petin i tehnički direktor poduzeća Papuk, Zdravko Dijaković, u programu Radio Orahovice.

Djelatnici zimske službe poduzeća Papuk već drugu noć čiste lokalne ceste i nogostupe, kako bi građanima omogućili dostupnost javnih ustanova, koje su prioriteti u čišćenju, a potom i prometnu komunikaciju do središta grada. „Poduzeće je pripremljeno za zimske uvjete, ima dovoljne zalihe soli i pijeska, a po prestanku oborina, uklanjat će se snijeg iz ulica“, rekao je tehnički direktor Dijaković, koji je svu raspoloživu mehanizaciju poduzeća, stavio u funkciju čišćenja snijega.

„Čišćenje grada odvija se prema planu zimske službe, kroz tri prioriteta, koji je usklađen sa svim drugim službama“, rekla je gradonačelnica Petin i građane zamolila za strpljenje i suradnju. „Građani koji su u mogućnosti, značajno će pomoći u ovoj situaciji, ako očiste snijeg ispred svojih kuća, a ukoliko trebaju bilo kakvu pomoć, obratiti se trebaju u Grad ili pouzeće Papuk“. Također je gradonačelnica Petin posavjetovala sugrađane da, ukoliko ne moraju, ne izlaze iz toplih domova.

Zbog snijega koji ne prestaje padati i sigurnosti djece koju iz prigradskih naselja u školu dovozi autobus, ravnateljica osnovne škole u Orahovici, prof. Maja Škraba, donijela je odluku o ne održavanju nastave danas u poslijepodnevnoj smjeni.

Još jednom, gradonačelnica Ana-Marija Petin, sve sugrađane moli za strpljenje i suradnju, u cilju što sigurnijeg prometovanja na prometnicama i nogostupima na području Grada Orahovice.

 

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Adventski radio na trgu

Adventski radio Manja

Winamp  Windows Media Player icon  itunes  Real Player icon  Quicktime

shoutcast

Uredovni dan gradonačelnice

Adventska čarolija u Orahovici

PlakatAdvent2018

ProgramAdvent2018 001

ProgramAdvent2018 002

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

GospodarenjeOtpadom

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

Javna rasprava - lokalni program za mlade

LPM PAUK Banner

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 90 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 439

Jučer 378

Ovaj tjedan 3170

Ovaj mjesec 7215

Ukupno 1927874