2018 02 10 DjecjeVatrogasneIgre054

Nakon četiri odigrana kola, u nedjelju, 11. veljače 2018. godine, u Orahovici u vatrogasnom domu, održano je završno natjecanje Vatrogasne lige u organizaciji VZ Orahovica. Brojne predstavnike  DVD-a s područja grada, roditelje i voditelje ekipa, pozdravio je zapovjednik VZ Orahovica Robert Orina. Natjecatelje je uveo u pravila igre završnog natjecanja i poželio da se dobro zabave i igraju. Dobru sreću a prije svega igru i zabavu, natjecateljima je u ime društva domaćina poželio zapovjednik Mato Orina, kazavši da će u konačnici svi biti pobjednici samim tim što su sudjelovali u igrama.

Predsjednik VZ Orahovica Mario Gubeljak pozdravljajući sve nazočne kazao je kako su to igre u kojima će najspretniji pobijediti, kako djeca tako i voditelji.

Natjecanje se odvijalo u tri igre, u kojima su djeca i voditelji pokazali veliku spretnost i spremnost, a nakon odigrane završnice među 11 ekipa djece, pobjedničko mjesto zauzela je ekipa Dolaca s ukupno 107 osvojenih bodova. Druga je ekipa Orahovica 1 sa 102 boda, treće mjesto osvojila je ekipa Dolci 2 sa 96 bodova. Na četvrtom mjestu je ekipa Orahovica 4, peti su Crkvari, šesta Nova Jošava, Orahovica 2 je zauzela sedmo mjesto, Stara Jošava 1 osmo, Stara Jošava 2 deveto mjesto, deseta je ekipa Orahovica 3 i posljednja, jedanaesta je ekipa Stara Jošava 3.

Poredak ekipa voditelja nešto je drugačiji, prvo mjesto osvojila je Orahovica 1 sa 111 bodova, drugo Orahovica 2 sa 109 osvojenih bodova, na trećem mjestu je ekipa Dolci 2 sa 105 bodova. Četvrto mjesto pripalo je ekipi Dolci 1, peto mjesto ekipi Stara Jošava 1, šesta je ekipa Stara Jošava 2. Sedmo mjesto osvojila je ekipa Orahovica 3, Crkvari su osmi, Nova Jošava deveta, Orahovica 4 je na desetom mjestu i ekipa Stara Jošava 3 na jedanaestom mjestu.

Osvojene pehare i priznanja za sudjelovanje, natjecateljima je uručila gradonačelnica Ana-Marija Petin, koja je zahvalila djeci što su joj omogućili da zajedno s njima provede  vrijeme u vatrogasnim igrama i uživa u svakom trenutku. Među ostalim je rekla:

-„Za mene ste djeco svi pobjednici u ovim igrama i zajedništvu, čestitam  vam na rezultatima  i pokazanoj spretnosti u vatrogasnim igrama. Vjerujem da ćemo se i u buduće ovako lijepo družiti na vašim natjecanjima“.

Čestitajući voditeljima ekipa, kazala je da će kao gradonačelnica uvijek podržavati vatrogasne aktivnosti:

-„Dok god budem na čelu grada Orahovice, o vama i djelatnosti kojom se bavite, brinut ću ne samo financijski već i u organizacijskom smislu i uvijek trebate znati da se za pomoć u rješavanju svih problema pred kojima se nađete, možete obratiti nama u Gradu“- zaključila je gradonačelnica Ana-Marija Petin. (G.J.V.)

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Pretraživanje

smjestaj

Proracun u malom 2017 kopija

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Javni poziv za udruge 2017. - Rezultati

Javni poziv udrugama 2017

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

Virtualna šetnja Orahovicom

virtualnasetnja

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 108 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 281

Jučer 681

Ovaj tjedan 1913

Ovaj mjesec 16141

Ukupno 1675904