2018 02 06 NajSportas001

Sinoć je u višenamjenskoj dvorani u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Orahovice, održana svečanost proglašenja najboljih sportaša, pod nazivom „Sportaš godine“, na kojoj su uručena priznanja najboljim sportašicama i sportašima grada Orahovice za 2017. godinu. Priznanja su dodijeljena u četrnaest kategorija.

Za najboljeg sportaša Grada u seniorskoj konkurenciji, nagradu je primio prvotimac Papuka Tomislav Bušljeta. Najboljom sportašicom u kategoriji od 13 do 18 godina proglašena je Lana Marinić, a u istoj kategoriji kod dječaka najboljim je proglašen Petar Vrkić.

Najperspektivniji sportaši mlađih dobnih kategorija do 13 godina su: Karlo Jurjević, Eddy Yahya, David Kalem, Patrik Barić, svi članovi  ŠN Papuk Orahovica i Dragan Tomić iz NK Došk  Dolci.

Lea Maričić članica muške ekipe ŠN Papuk, Tena Rukavina, Nina Tikvan, Lara Petin i Helena Zeman sve članice ŽRK Orahovica, najperspektivnije su sportašice mlađih dobnih kategorija do 13 godina.

Najbolja ekipa u muškoj konkurenciji je RK Orahovica, a najbolja mlada ekipa u muškoj konkurenciji je ekipa ŠN Papuk U8.

Nagradu za najbolju mladu ekipu u ženskoj konkurenciji, primila je  ekipa mlađih kadetkinja ŽRK Orahovica. Borna Katić najbolji je sportaš koji se natječe u klubovima izvan Grada Orahovice, a najbolja sportašica u istoj kategoriji  je Hrvatska  reprezentativka, nogometašica  Martina Šalek.

Zoran Ugljanac, trener RK Orahovica, ponio je nagradu za najboljeg trenera u gradu Orahovica, a za najboljeg sportskog djelatnika izabran je Vlado Karakaš iz NK Papuk.

Godišnja nagrada za razvoj sporta u gradu, uručena je obitelji  Jurjević, dok je nagrada za životno djelo u sportu,  posthumno dodijeljena Dragutinu Vargi.

Prvotimac Papuka Tomislav Bušljeta, zahvalio je na nagradama i proglašenju, te poželio da i u buduće postižu vrijedne rezultate. (G.J.V.)

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Uredovni dan gradonačelnice

Fišijada 2018.

VinskaKraljica2018

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2018.

Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

Proracun u malom 2017 kopija

Privatnost i zaštita osobnih podataka

zastita osobnih podataka GDPR

VideoGalerija

smjestaj

Fiber Optics02

Prostorni plan uredjenja grada Orahovice

 

GospodarenjeOtpadom

Strategija

 

Skyline Web kamera

Webcam Live

TZG Orahovica Logo04

kamere park

KamereNaJezeru

Tko je online

Imamo 36 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 65

Jučer 475

Ovaj tjedan 3076

Ovaj mjesec 12849

Ukupno 1904290